POKAZALA KAKVA JE DOMAĆICA: Zavirite u stan u kom Anđela Jovanović živi sa dečkom Mihailom Dudašem 

Mlada glumica Anđela Jovanović na Instagramu se pohvalila kakva je domaćica i tom prilikom pokazala moderno opremljen stan, u kom uživa sa svojim partnerom Mihailom Dudašem.

Instagram

Dom Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša kutak je iz snova na kojem skladnom paru svako može pozavideti. 

Njih dvoje su u vezi nešto više od godinu i po dana, a mada svako ima svoj stan dosta vremena provode pod istim krovom.

Zaljubljeni par najčešće je u domu poznatog sportiste koji je nekretninu, pre nego što je sreo glumicu, opremio u momačkom stilu. Nameštaj, kupatilo i kuhinjski elementi u crno- beloj su boji. 

A sada su na njihovim društvenim mrežama osvanuli kadrovi iz stana, na kojima se može videti kako se mlada glumica latila džogera, te briše pod po kući, nakon čega su počeli da pljušte komentari da je prava domaćića.

Instagram 

Sa druge strane, videlo se i ko to kod njih uživa, a u pitanju je njihov kućni ljubimac, kuca Mili, koju uopšte nije zanimalo što njena gazdarica čisti, već je uživala na sivoj garnituri.

Instagram 

Glumica je svojevremeno kazala da je svega par meseci zabavljanja bilo dovoljno da shvati da je Mihail prava osoba za nju, te da ne postoji stvar koju bi mu zamerila.

- Budući da je naša veza vrlo intenzivna, za ovo vreme jako dobro smo se upoznali. Za mene je on pravi muškarac, u svakom smislu te reči - izjavila je Anđela, koja je pokraj sportiste pronašla novi životni smisao. Naučio ju je kako da bude borbena i nikada da ne odustaje, čak i kada se problemi jedan za drugim nižu.

Instagram Anđela Jovanović i Mihail Dudaš