UZDRMAO JAVNOST TVRDNJAMA DA JE SIN KIJANU RIVSA: Bloger pokazao fotografije, a sličnost sa glumcem je neverovatna

Popularni bloger Dastin Tajler, uzdrmao je čitav svet snimcima u kojima tvrdi da je vanbračni sin Kijanu Rivsa.

pritscreen/youtube

Svetski mediji i dalje bruje o izjavama mladog blogera Dastina Tajlera. Naime, on je u centar žanje dospeo snimcima u kojima tvrdi da je sin holivudskog glumca Kijanu Rivsa, a koje je pogledalo preko 18 miliona ljudi.

Dastin je na svom TikTok profilu otkrio da su se njegovi roditelji razveli pre nego što je njegova majka saznala da je trudna i da je odrastao u uverenju da mu je otac umro još dok je bio dete.

Shutterstock 

- Kada sam malo sazreo, majka mi je konačno otkrila istinu. Ispostavilo se da je moj otac Kijanu Rivs - rekao je ovaj bloger i doda:

- Nikad nisam rekao da me je otac ostavio, već da mu moja majka nije rekla da je trudna kada su raskinuli - ispričao je tiktoker koji priznaje da ne očekuje da će ga Kijanu priznati.

Dastin ima 36 godina i kako kaže, Kijanu, kojeg godinama prate tragedije, dobio ga je u svojoj 20. godini. Sa publikom deli sadržaj koji bi trebalo da dokaže njegove tvrdnje poput fotografija sa ocem, skrinšatova sa FaceTime-a ili odgovora na neka intimna pitanja.

♬ Rock With It by Saucy Santana - Saucy Santana

Ipak, holivudski glumac još nije komentarisao ovu temu, a poznato je da je deceniju već u vezi sa Aleksandrom Grant.

Bez obzira što Dastin propagira imidž sa tetovažama, mnogi korisnici društvenih mreža tvrde da mladić zaista liči na Kijanu Rivsa.

Kijanu je pre 22 godine doživeo tragediju kada je njegova partnerka Dženifer Sajm, u osmom mesecu trudnoće, rodila devojčicu Avu Arčer Sajm Rivs koja je tom prilikom preminula. Tragedija ih je veoma pogodila, pa su nakon nekoliko nedelja odlučili da se rastanu.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U aprilu 2001. godine Dženifer je poginula u saobraćajnoj nesreći. Mediji su pisali da je u tom momentu bila pod uticajem sedativa koje joj je lekar prepisao zbog depresije od koje je patila.

Iako se za slavne ličnosti uglavnom misli da su umišljeni i bahati, Kijanu Rivs je proglašen za najljubazniju holivudsku zvezdu.