OD NJE JE NASLEDILA LEPOTU: Ovo je mama Sofije Milošević i nikada je nećete videti u medijima

Do sada smo u javnosti retko mogli da vidimo mamu Sofije Milošević, a sada je manekenka konačno podelila fotografiju sa njom.

Instagram

Jedna od naših najlepših manekenki Sofija Milošević nedavno je emotivnom objavom otkrila da čeka drugo dete sa svojim partnerom Lukom Jovićem.

Par je zajedno oko dve godine, verili su se u Italiji, a u septembru prošle godine, manekenka je na svet donela njihovo prvo dete, dečaka Alekseja.

Iako je u drugom stanju, Sofija vredno radi, a svoje pratioce često oraduje kako poslovnim projektima, tako i porodičnim snimcima. Međutim, do sada javnost nije mogla da vidi njenu majku koja se retko pojavljuje pred kamerama.

screenshoot/instagram 

Jedini put kada smo mogli da vidimo ženu od koje je nasledila lepotu bilo je pre godinu dana, kada ju je "na kvarno" fotografisala, a potom fotku okačila na stori našalivši se:

- Reakcija moje majke kada želim da se fotografišem sa njom. Ona to mrzi. Volim te, mama - napisala je manekenka uz fotografiju koju možete videti u galeriji ispod:

Instagram, printscreen/instagram Sofija Milošević

Pratioci su saglasni da je Sofija lepotu nasledila upravo od nje, te da je na nju "povukla" i svetliju kosu, okruglo lice i prozirno plave oči.

Inače, njena majka bila je ključna figura koja joj je pomagala dok se tek privikavala na roditeljstvo, a naročito nezgodan zadatak sigurno joj je bio da izbegne medije i paparace dok su Sofija i Luka bili u središtiu njihovog interesovanja odmah nakon rođenja sina.