ON NA TURNEJI, A ONA GOLA NA INSTAGRAMU:  Lepa glumica novim fotkama pokazala zašto je čuveni zadodnik pao baš na nju

Olivija Vajld iznenadila je pratioce fotografijama na kojima je potpuno gola dok je njen dečko, čuveni zavodnik Hari Stajls na velikoj turneji.

SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada se pročulo da je lepa glumica u vezi sa Harijem Stajlsom mnogi su bili uvereni da je u pitanju trač.

Međutim, mladi pevač našao je sreću uz 10 godina stariju glumicu koja je zbog njega raskinula veridbu sa ocem njene dece, Džejsonom Sudeikisom.

Glasine o Hariju i Oliviji Vajld pokrenute su nakon što je par spažen da se drži za ruke na venčanju pevačevog menadžera Džefrija Azofa, a pre nekoliko meseci glumicu su uslikali dok je selila stvari iz nekadašnjeg u dom u kome živi pevač.

Ni jedno ni drugo se nisu oglašavali po pitanju privatnog života, ali sada je lepa glumica i te kako privukla pažnju svih poslednjim objavama.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, ona je na Instagram okačila fotke na kojima pozira potpuno gola, a mnogi su se našalili da na ovaj način "udara čežnju" Hariju koji je trenutno na turneji.

Olivija je prvo okačila fotku na kojoj je u toplesu, a potom na kojoj nema ama baš ništa, a sve u okviru njene nove kampanje za potpuno prirodnu liniju kozmetike i poručila: "Čista lepota može biti i prljava".

Naravno, komentari nisu izostali, a najglasniji su bili oni koji su hvalili savršeno telo lepe glumice.

"Sad vidimo na šta je pao Hari", "Koliko je lepa", "Znao sam da je zgodna, ali ovoliko...", "Kako izgleda, a ima dvoje dece", "Blago Hariju", "Savršena"... pisali su ljudi na mrežama.

Jedno je sigurno, na ovakve fotke niko ne može ostati ravnodušan, te ne sumnjamo i da je Hari oduševljen kamapnjom svoje drage, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock, TEUCHMANN **No DE, AT, CH** / Most Wanted Pictures / Profimedia Olivija Vajld