SA NJOM JE KANJE PREVARIO KIM? Pevačica i Kardašijanka su bile bliske, a imaju i isti ukus za muškarce

Otrkiveno je ko je pevačica sa kojom je Kanje Vest navodno prevario Kim Kardašijan.

Shutterstock

Reper Kanje Vest priznao je članovima svog tima tokom "Saint Pablo" turneje 2016. godine da se spetljao s američkom pevačicom i glumicom Kristinom Milian.

On im je rekao vrlo sočne detalje o svojim aferama s drugim ženama koje su se dogodile dok je bio u braku s rijaliti zvezdom Kim Kardašijan.

Ipak, poznati reper nije precizirao kada se dogodila njegova afera s kristinom pa nije sasvim jasno da li se to dogodilo za vreme braka s Kim ili ranije.

"Govorio je o tome kako je varao Kim i šizio, a onda je samo odjednom izjavio da je bio s Kristinom Milan. Kanje se hvalio i govorio kako je seks s njom bio dobar, iako vrlo kratak nakon izlaska u klub. Nije išao u detalje kada i gde se to dogodilo, ali spomenuo je Nika Kenona i njihov "bro code", kao da nije želeo da ovaj to sazna", otkrio je izvor, piše The Sun.

Instagram Kristina Milan

Bivši suprug Maraje Keri i bivši dečko Kim Kardašijan, Nik Kenon, i kristina bili su u vezi od 2003. do 2005. godine stoga Kanjeov komentar o njemu može sugerisati da se afera s Milian dogodila pre veze s Kim Kardašijan.

Milian se čak pridružila Vestu na njegovoj turneji 2004. godine, a on je radio s njom i na njenoj pjesmi "Diamonds" iz 2009. godine.

"Njegov tim se smejao na sve to i nisu znali šta bi rekli. Ne znam kako bi se kristina osećala da je znala što je sve govorio o njihovu odnosu, ali ako ništa drugo, barem ju je hvalio. Niko nije siguran zna li Kim da su se njih dvoje spetljali, ali očito je da su bile bliski godinama i da su sarađivale", otkrio je izvor.

Profimedia