"ZABRANJENO NAM JE DA UZIMAMO BAKŠIŠ" Uraganke otkrile poseban zahtev koji imaju na nastupima

Članice grupe "Hurricane" prezauzete su nastupima, ali su otkrile da tokom koncerata ne uzimaju bakšiš.

ATA Images

Članice grupe "Hurricane" su nakon učešća na Evroviziji imale pune ruke posla, a nastupi su se samo nizali.

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenia Knežević ne kriju koje uslove postavljaju organizatorima koncerata, kao i to da ne dobijaju bakšiš.

- Na našoj rajder listi uvek se nalazi samo hrana. Pošto najviše jedemo, nama uvek najviše hrane obezbede - rekle su one kroz smeh, a zatim su se osvrnule na priče da je cena njihovog nastupa naglo skočila nakon Evrovizije.

- Kamo lepe sreće da je to istina, ali nije. Nećemo da pričamo o parama, kao ni o ceni našeg nastupa, ali zaista nije istina da smo preskupe - rekle su Uraganke, a zatim progovorile o bakšišu.

ATA Images 

- Ne dobijamo bakšiš na svirkama. Nude nam ga stalno, ali ga ne uzimamo jer nam je zabranjeno. Uredno ga vratimo, zahvalimo se i to je to - rekle su nam.

Njihovi nastupi svojevrstan su šou koji pored pesme prati i koreografija na sceni, zbog čega ne pevaju na svadbenim veseljima. Ne kriju, međutim, da bi volele da dožive i to iskustvo.

- Pojavljujemo se na nekim rođendanima kao gošće iznenađenja. Na svadbena slavlja nas do sada niko nije zvao, ali ako se to promeni, rado ćemo ih ispoštovati - zaključile su Uraganke.

ATA Images/Antonio Ahel Hurricane