MILAN MARIĆ ZARAŽEN KORONA VIRUSOM: "Očekujemo da će se oporaviti za najviše dve nedelje"

Nataša Drakulić, dramaturg "Državnog službenika" i desna ruka Predraga Gage Antonijevića potvrdila je da je glumac Milan Mrić zaražen korona virusom.

Instagram

Milan Marić pozitivan je na korona virus. Srpskog glumca uskoro očekuje snimanje treće sezone serije "Državni službenik", ali ekipa će raspored prilagoditi njemu, što je potvrdila Nataša Drakulić.

- Čula sam s Milanom. Nema teži oblik korone. Očekujemo da će se oporaviti za najviše dve nedelje. Snimanje naše serije treba da počne u Istanbulu. Trenutno pišem nastavak "Ubica mog oca" i serijom se bave drugi ljudi. Milan će od nas imati podršku i sve što nam bude potrebno, rekla je Nataša Drakulić, dramaturg ovog projekta i desna ruka Predraga Gage Antonijevića za Kurir.

Marić je tokom  pandemije veoma vodio računa o svojim bližnjim, koje nije zagrlio gotovo pola godine. On je nedavno otkrio da vodi računa o svom zdravlju i da ide kod psihoterapeuta.

Instagram 

- Ukoliko se ne suočavate s nekom bolešću, odlika mladog čoveka jeste da o zdravlju uopšte ne razmišlja, da misli da je ono neustrašiv izvor, reka koja konstantno teče istim tokom, da može sve. Sazrevajući, shvatite da to i nije baš tako.

Ako uzmemo u obzir gde i kako živimo, intenzitet informacija koje konstantno primamo, stres, vreme koje je nesigurno, turbulentno, blage anksioznosti koje se javljaju na svakodnevnom nivou, moramo se zapitati kako da produžimo osećaj zdravlja i zaštitimo se od svega što je duže moguće, a da ipak ne živimo krijući se od svega toga. Bitno je osluškivati svoje telo i otići jednom godišnje na sistematski pregled. To nije ništa strašno, neophodno je, kao i briga o psihičkom zdravlju, rekao je glumac nedavno za Gloriju.