"POSTOJE RAZLOZI ZAŠTO SU BIVŠE" Miloš Biković prvi put se javno se obratio NAKON OPTUŽBI bivših devojaka

Glumac Miloš Biković prvi put se oglasio nakon što su ga bivše devojke optužile da je prema njima bio u najmanju ruku grub.

Instagram, Mondo/Goran Sivački

Kao bomba odjeknula je vest da je naš proslavljeni glumac Miloš Biković bio veoma manipulativan, a sada se oglasio na svom Instagram nalogu povodom ovih navoda.

- Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije.

Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine. Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije - neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća.

To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to - bivši.

P.S. Mislim da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča.

Podsetimo,prva se javnosti obratila plesačica Arina Vološina koja tvrdi da zbog njega nije imala svoj život, ali i da u njihovoj vezi nije pokazao ni malo ljudskosti.

Odmah nakon nje oglasila se i manekenka Barbara Tatalović koja je pružila podršku Arini i rekla da prepoznaje sve ono što je plesačica iznela o glumcu i da se osećala isto.

Instagram 

Pre ovog obraćanja Miloš se oglasio na svom Tviter nalogu i kratko rekao:

- Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića - podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale, ali i Kristinu, koju nije predstavio kao svoju izabranicu.