"A KAD SMO MI TO BILE PRIJATELJICE?" Nataša oštro prokomentarisala navode da više nije dobra sa Anom Nikolić

Nakon što su se pojavili navodi da ju je Ana Nikolić blokirala na mrežama, Nataša Bekvalac prokomentarisala je njihov odnos i "prijateljstvo."

printscreen/instagram, ATA Images

Od kako je izašao novi spot Nataše Bekvalac i Raste "Iz daleka" bilo je jasno da se radi o novom letnjem hitu, međutim, danima se više brujalo kako o navodnoj vezi pevačice i repera, a tako i o navodima da je ceo performans iz spota ukraden mladoj srpskoj dizajnerki Neveni Ivanović.

Sad su se pojavile informacije i da je Natašu Ana Nikolić blokirala na mrežama, a pevačica je na sve oštro odreagovala, i kao i uvek, bez dlake na jeziku otkrila pravo stanje stvari.

Na pitanje o prekidu prijateljstva Nataša je imala jasan stav.

screenshoot/ instagram 

- Čekaj, kako misliš "nismo više dobre prijateljice"? A kad smo mi to bile dobre? (smeh) Ne, ja ne želim da učestvujem u tome, ne postoji razlog za tako nešto. O tom odnosu ne bi ni trebalo da pričamo, sa moje strane ne postoji nikakve namere koja nije dobra - izjavila je za Blic.

Bekvalčeva nije želela da komentariše ni to što ju je Nikolićeva blokirala na društvenim mrežama.

S obzirom da je i Ana poznata kao neko ko je britak na jeziku, verujemo da će i ona ima štoša da kaže da celu ovu situaciju, a kako je Nataša izgledala na početku karijere i koliko se promenila od tada, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/instagram, screenshoot/ instagram Nataša Bekvalac