MILAN STANKOVIĆ SE OKRENUO PRAVOSLAVLJU: Obilazi manastire, šuška se da želi da se ZAMONAŠI

Kako prenose domaći mediji, pevač Milan Stanković želi da se zamonaši.

Instagram

Milan Stanković (33) popularnost je stekao kao vrcavi "plavi čuperak", a od tog perioda, pevač se znatno promenio.

Milan je bio veoma popularan, nizao je hitove, a preko noći rešio da promeni svoje prioritete i, premda je i dalje aktivan kao muzičar, pevač se povukao iz medijskih krugova i napravio pauzu koja mu je, čini se, bila preko potrebna.

Njegovi fanovi smatraju da pevaču već neko vreme ne prija atmosfera u šou-biznisu, te da mu je bio neophodan spas koji je i pronašao - u religiji.

Instagram Milan Stanković dosta se promenio od početka karijerijere

Milan je danas posvećen dvema stvarima. To su njegovi muzički nastupi koje i dalje redovno zakazuje, ali i hodočašća po srpskim manastirima i traženje duše negde među njima. 

Nedavno je boravio u jednom manastiru na crnogorskom primorju, pa se tada čak raširila priča i da Milan ima u planu da se zamonaši, piše "Telegraf".

Pevaču prija mir koji mu pruža ta atmosfera i već neko vreme čak i na društvenim mrežama voli da se pohvali spoznajama koje je tamo stekao, kao i da podseti svoje pratioce na velike hrišćanske praznike.

- Raduj se, Blagodatna, Gospod je s tobom! Blagovesti su naša prava radost i blaga vest Arhangela Gavrila da će Presveta Bogorodica, nada beznadežnih, roditi sunce života, voljom Oca i blagodaću Duha Svetoga: ovaploćenog spasa, sina Božijeg, Isusa Hrista - napisao je Milan u objavi od pre nekoliko meseci.