UDALA SE JELENA VELJAČA: Ovo joj je treći brak, a evo kako izgleda njen MUŽ

Glumica je nedavno otkrila kako se ona i njen budući muž do pre godinu dana nisu uopšte poznavali, a sada ih čeka 'prekrasna zajednička budućnost'

Instagram

Jelena Veljača udala se za bivšeg savetnika Kolinde Grabar-Kitarović Vitu Turšića u Botaničkom bašti u Zagrebu.

Glumica i rediteljka celo jutro je objavljivala storije na Instagramu s priprema za svoj veliki dan, a malo pre udaje objavila i selfi sebe i svog budućeg muža.

Sada je Veljača ponovno udata žena, a fotke nakon sudbonosnog 'da' već je na Instagramu objavila njena prijateljica, glumica Marijana Mikulić.

Turšić se skockao u plavo odelo, a Veljača je nosila kratku belu haljinu i beli sako.

Instagram 

Jelena i Vito verili su se u aprilu ove godine, a nedavno su i započeli zajednički život u stanu od 165 kvadrata u centru Zagreba.

Instagram 

U jednom od nedavnih intervjua, Jelena je izjavila: "Udala bih se i treći put", a o svom budućem suprugu ovako je govorila:

"Vito i ja smo povezani od upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju. Dakle, uopšte nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav".

Glumica je otkrila kako se ona i njen budući muž do pre godinu dana nisu uopšte poznavali, a sada ih čeka 'prekrasna zajednička budućnost'.

Instagram 

"Briljantno je pametan, utešno iskren, nežan i beskrajno duhovit. Ne mogu reći manje od toga", rekla je Jelena.

Instagram 

Jeleni će ovo biti treći brak. Za Janka Popovića Volarića udala se 2009. godine nakon dvogodišnje veze, a rastali su se 2012. godine. Tri godine kasnije, 2015. udala se za Dražena Čučeka s kojim danas ima ćerku Lenu.

Njihov brak raspao se 2018. godine, a nakon svega su, tvrdila je, zbog ćerke ostali u dobrim odnosima.