REŠIO DA PROMENI POSAO? Poznati fotograf Dušan Petrović otkrio da li planira ozbiljnu muzičku karijeru

Kako kaže konačno je pronašao pravu pesmu koja se razlikuje od svega što postoji na ovim prostorima.

Print Screen/Instagram Dušan Petrović

Pred njegov objektiv stale su najveće zvezde današnjice, a njegove fotografije krasile su naslovnice prestižnih časopisa. Dušan Petrović, jedan je od najpopularnijih fotografa u Srbiji, ali zapravo ovaj vid umetnosti nije jedino u čemu je dobar.

Nedavno je otkrio da će objaviti svoju prvu pesmu, a onda je odgovarajući na pitanja fanova progovorio o ozbiljnoj pevačkoj karijeri.

Dušan je jako dugo čekao da pronađe nešto baš kvalitetno kada je reč o muzici i najavio numeru za leto. Budući da njegove pratioce i te kako zanimaju njegovi dugoročni planovi, on je na svom Insta storiju naveo kakvi su, ali i da li razmišlja o ozbiljnoj pevačkoj karijeri.

Print Screen/Instagram Dušan Petrović 

- Ne znam kako da vam odgovorim na to pitanje. Muzika je jako veliki deo mog života. Ceo život ja pevam, sviram i uživam jednostavno u njoj - naveo je on i nastavio:

- Ideja o samoj pesmi je došla naravno u karantinu posle čuvenog snimka, ali nisam hteo u tom momentu da žurim i snimam bilo šta. Naišla je jedna jako dobra pesma, nešto što se razlikuje baš od svega što je trenutno kod nas i to smatram kao jednim od mojih projekata jer što da ne!

Petrović je iskoristio svoj uticaj na društvenim mrežama i motivisao one koji ga prate da rade ono u čemu smatraju da su dobri.

printscreen/instagram 

 - Na motivacionim predavanjima koje sam godinama radio uvek sam govorio jednu stvar, a to je da slušate sebe i svoj osećaj. Ukoliko smatrate da ste u nečemu dobri, nema tog pravilnika ili hejt komentara koji treba da vas poremeti i baci u razmišljanje. Ako vam se igra, igrajte! Ako vam se fotka, fotkajte, ako vam se peva, pa pevajte bre! Sklonite sumnju i strah i iskoristite svoje potencijale bre! - zaključio je on na kraju.