Najgora stvar koja može da zadesi bilo koju majku je da izgubi dete. Kako su i slavne ličnosti naposletku samo ljudi, ova sudbina zadesila je nekadašnju manekenku, Krisi Tajgen i njenog supruga, pevača Džona Ledženda, u septembru prošle godine. Manekenka je vest teško podnela, a nevoljama se nije nazirao kraj, jer je pre nekoliko nedelja imala ozbiljnu operaciju endometrioze

Krisi je na svom storiju podelila sa pratiocima, da joj je upravo danas, 21. februara bio termin za porođaj, a uspomenu na sog nerođenog sina Džeka nosi u vidu narukvice, pored narukvica za njeno drugo dvoje dece - ćerku Lunu Simon i sina Majlsa Teodora.

Nekadašnja manekenka se pojavila početkom meseca u emisiji čuvene voditeljke Elen Dedženeris i tada je progovorila o tome koliko ju je gubitak bebe promenio. Tada je rekla: "Stalno mislim o tome, još uvek sam na terapiji i pokušavam da složim sve kockice". 

"Imam odeću za trudnice, a ima stvari koje sam kupila za osmi i deveti mesec. Tako da je jednostavno teško, jer bi se rodio ove nedelje. Pogledate te stvari i to vas neprestano podseća". Dodala je da je zaista korisno što je "odgajana u domaćinstvu koje je bilo vrlo otvoreno po pitanju teških tema", što nakon razmišljanja "može biti lepa stvar".

Krisi Tajgen, narukvica
Instagram/chrissyteigen Krisi Tajgen, narukvica

Tajgen je takođe objasnila kako njena deca, Luna i Majls, održavaju uspomenu na svog brata u svakodnevnom životu porodice. "Bilo je tako lepo videti moju decu, način na koji pričaju o njemu" i dodala, "otišli bismo na plažu ili neko drugo mesto, a oni bi uvek rekli: "Da li  beba Džek trenutno sa nama? Mislite li da je gore u oblacima?" Tako je lepo i tako je slatko".

Naposletku, Krisi je rekla da zapravo nikada ne zamišljate se ovako nešto može vama dogoditi, te da uglavnom čujemo priče o drugim ljudima. "Kada se vama dogodi, jednostavno ste šokirani", rekla je u emisiji i dodala, "onda pomislite na sve ljude koji to prođu u tišini i postanete zaista tužni zbog njih. Naši su bili toliko javni, toliko nas je ljudi podržalo."

"Stvarno steknete ovu neverovatnu količinu empatije. I zaista, nekako, mislim da sam sada bolja osoba. I jednostavno imam najbolji sistem podrške ikada."