Samo dan uoči svog 51. rođendana, koji je proslavila 24. jula, jedna od najseksipilnijih žena sveta "uhvaćena je", objektivom fotoreportera, kako ostvaruje svoje rođendanske želje.

Naime, Dženifer Lopez je nedavno izjavila kako zamišlja svoj život, sada kada je sa svojim partnerom postala vlasnica vikendice. 

Opisala je jedan miran, ispunjen život, u sporom ritmu malog grada, gde ona odlazi biciklom s korpom po hleb, vraća se kući i doručkuje ga sa džemom.

07/23/2020 Jennifer Lopez is pictured on a bike ride with a trainer ahead of her 51st birthday in The Hamptons. The pop star and actress wore a neon helmet, patterned face mask, cropped tank top, black leggings, and matching trainers.,Image: 546523374, License: Rights-managed, Restrictions: NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 07/23/2020 Jennifer Lopez is pictured on a bike ride with a trainer ahead of her 51st birthday in The Hamptons. The pop star and actress wore a neon helmet, patterned face mask, cropped tank top, black leggings, and matching trainers.,Image: 546523374, License: Rights-managed, Restrictions: NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ova idilična scena je po svemu sudeći već realnost u njenom životu, s obzirom na to da su je paparaci fotografisali na biciklu kakav je opisala - sa korpom, a poznato je da sada ima i kuću izvan grada.

Od 21. godine, sa koliko se preselila u Los Anđeles, zbog snimanja serije "In Living Color", u kom se pojavljuje kao plesačica, Džej Lo ističe povezanost sa svojom porodicom. Otvoreno je govorila za medije o podršci koju je imala od svojih najmilijih i deljenju najmanjih životnih radosti - kao što je spavanje na podu, sa majkom i tetkom, u prvom iznajmljenom stanu.

Od prve uloge njena glumačka karijera išla je uzlaznom putanjom, a već 1997. godine je nominovana za Zlatni globus, za glavnu ulogu u biografskom filmu o pevačici Seleni Kintijani-Perez, ubijenoj od strane obožavateljke u 24. godini. 

O svom predivnom odnosu sa majkom i detinjstvu kakvo joj duguje, Dženifer neretko govori u javnosti i ističe na svojim društvenim mrežama.

Mi joj, osim rođendana, čestitamo i na upornosti i uspehu, kao i toploj, porodičnoj atmosferi koju uspešno gaji sa svojom decom i partnerom, Aleksom Rodrigezom.