Penelope Kruz i Havijer Bardem jedan su od najtajanstvenijih parova u Holivudu, a njihova ljubavna priča je fascinantna. Ove nedelje, na festivalu u San Sebastiánu, viđeni su s osmehom na licu kako se drže za ruke.

Iako nikada nisu voleli da ističu svoju vezu, njihova hemija očigledna je svakome ko ih vidi zajedno. Njihova priča počela je 1992. godine na snimanju filma "Jamón Jamón", ali prava povezanost dogodila se tek mnogo godina kasnije, kada su zajedno radili na filmu "Vicky Cristina Barcelona" 2007. godine. Tada su shvatili da su suđeni jedno drugom.

Havijer je jednom rekao: "Postojala je očita hemija među nama. Sve se vidi na filmu; to je kao dokument naše strasti." Šaleći se, dodao je: "Jednog dana ćemo morati pokazati deci! Zamislite: 'Mama, tata, šta ste radili u filmovima?' 'Pa, deco moja, treba da proslavite ovaj film jer ste ovde zbog njega!'"

Ljubavna priča Penelope Kruz i Harvijera Bardema
Shutterstock 

O njihovoj vezi počelo je da se piše 2007. godine, ali su je dugo skrivali. Paparaci su ih prvi put uhvatili zajedno na New York Film Festivalu te godine, kada su se tajno držali za ruke, a Penélope je poljubila Havijera u vrat. Ubrzo su se pojavili i na Maldivima, gde su uživali u zajedničkom vremenu, iako su glasine o njihovoj vezi i dalje negirali.

Penelope Kruz i Havijer Bardem
Profimedia/© 2019 Focus Features 

Godine 2010. pojavili su se kao par na Goya Awards, a kasnije te godine otkriveno je da je Penelope trudna. Njihovo venčanje je bilo tajno, a danas imaju dvoje dece, Lea i Lunu, i žive u predgrađu Madrida.

Na Goya Awards 2011. godine, Havijer je osvojio nagradu za najboljeg glumca i posvetio je svojoj supruzi i sinu: "Posvećujem je svojoj ženi i sinu, koji svaki dan bude moje srce i izmamljuju osmeh."

U intervjuu iz 2019. godine, Penelope je naglasila: "Nikada ne govorim o deci u intervjuima. To je za mene svetinja."

Njihov četvrti zajednički film, "Voleći Pabla", premijerno je prikazan 2017. godine.

Ljubavna priča Penelope Kruz i Harvijera Bardema
Ciao Pix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon ovogodišnjih nominacija za Oskara, oboje su bili ponosni. Penelope je ispričala: "Kada su objavili Havijerovo ime za najboljeg glumca, počela sam da vrištim, a on se nije micao, nije reagovao. Čekao je jer je mislio da će možda i moje ime izgovoriti, a ja sam rekla 'Jedan, gotovo nemoguće. Dva u isto vreme? Potpuno nemoguće'"

Penelope Kruz i Havijer Bardem
Profimedia 

"Onda su rekli moje ime i tada je on počeo da vrišti! Toliko mi se svidela njegova reakcija, sva je moja pažnja bila usmerena na njegovu velikodušnost... Kakva lepa reakcija i tako iskreno, stvarno nije mogao uživati u svojim uspesima dok nije čuo moje ime'', podelila je Penelope.

Penelope je ove godine proslavila svoj 50. rođendan, a s obzirom na njen fantastičan izgled, niko ne može da veruje da je zagazila u šestu deceniju života. Njihova ljubavna priča ostaje inspiracija i podsećanje na lepotu ljubavi koja traje.

Izvor: Dnevnik.hr/ Wanted Vanja Pajović