Jedini biološki sin Breda Pita i Anđeline Džoli, Noks Leon Džoli-Pit, poznat je po tome što se retko eksponira, a njegov privatni život je uglavnom u senci. Ipak, paparaci su ga nedavno uhvatili u Los Anđelesu, gde je nakon što je nedavno napunio 16 godina napustio teretanu s boksačkim rukavicama u rukama. Noks je bio obučen u bež majicu, crni šorts i sportske papuče.

Noks i njegova sestra bliznakinja Vivijen su najmlađi članovi ove poznate porodice. Rođeni su na francuskoj rivijeri, u Nici, a Noks je stigao na svet minutu pre svoje sestre. Njihove slike Bred i Anđelina su tada prodali magazinima „People“ i „Hello!“ za neverovatnih 15 miliona dolara, koje su potom donirali u humanitarne svrhe.

Noks Leon Džoli-Pit sin breda i anđeline džoli
Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za razliku od nekih članova svoje porodice, Noks i dalje nosi prezime svojih roditelja, dok su njegova sestra bliznakinja Vivijen, kao i starije sestre Šajlo i Zahara, odlučile da zadrže samo Džoli i odbace Pit.

Bred i Anđelina su zajedno odgajali šestoro dece. Šajlo i blizance Vivijen i Noks su njihova biološka deca, dok su Zahara, Medoks i Paks usvojeni.

Pogledajte više Noksovih fotografija u galeriji:

Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Noks Leon Džoli-Pit jedini sin koji se nije odrekao očevog prezimena