Paparaci su uhvatili Anđelinu Džoli kako obavlja kupovinu u jednoj prodavnici za kućne ljubimce u Los Anđelesu, u društvu svog najmlađeg sina Noksa. Dok se ostalo petoro dece ove holivudske dive često pojavljuju u javnosti, Noks nije često viđan - ovo je prvi put u protekle tri godine da je bio fotografisan.

Za ovu priliku, Anđelina Džoli je odabrala elegantnu i jednostavnu kombinaciju - crno odelo opuštenog kroja upareno sa belom pamučnom majicom. Njen stil je upotpunjen kožnim čizmama sa blok petom i modernim sunčanim naočarima.

Anđelina Džoli i Noks
Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

S druge strane, Noks Džoli Pit, koji će za nekoliko dana napuniti 16 godina, izabrao je skroz sportski, opušten stajling - crni šorts, krem majicu i bele patike.

Anđelina Džoli i Noks
Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tinejdžer je i te kako porastao otkako je poslednji put viđen u javnosti, a to je bilo 2021. kada je zajedno sa braćom i sestrama majci pravio društvo na londonskoj premijeri filma "Eternals", piše Blic Žena.

šajlo džoli pit-
Sipa USA / ddp USA / Profimedia 

Noks, kao uostalom i njegove biološke sestre Vivijen i Šajlo, ne liči ni na jednog roditelja specifično, već je njihov savršen miks i ima lik kako na Anđelinu, tako i na oca Breda Pita.

Podsetimo, on je rođen 12. jula 2008. godine, on i Vivijen su blizanci. Ime je dobio po Bredovom dedi Halu Noksi Hilhausu, a od malena je bio izrazito vezan za svog oca. Na najvećem broju fotografija iz detinjstva Noks je upravo u očevom naručju ili ga drži za ruku, a otac i sin su u tim danima često imali i identična modna izdanja.

Anđelina Džoli i Noks
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Interensatno je i da je Noks jedino od šestoro Bredove i Anđelinine dece koji se nikada nije oglašavao o raskolu svojih roditelja, niti je otvoreno stao na neku stranu. Takođe, za razliku od ostale dece on još uvek nije izrazio želju da se odrekne očevog prezimena.

Anđelina Džoli i Noks
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, pre nekoliko nedelja obelodanjeno je da Pit ni sa jednim svojim detetom nije u dobrim odnosima, a izvori bliski slavnom 61-godišnjakinju tvrde da ga to dovodi do očajanja i da je za njega uloga oca neopisivo važna.

"Ovo je rezultat knjiškog primera uticaja jednog roditelja na to da se zamrzi drugi i to je izvor ogromne tuge u njegovom životu. Tu su godine i godine Anđelininih priča i ponavljanaj tih lažnih priča o Bredu i realnost je takva da je ona otuđila decu od oca i istina je da ga to veoma uznemiruje. On brine o svima njima. To je poražavajuće", rekao je izvor.

Bonus video

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu Amtv