Bred Pit možda ređa pobede na sudu protiv Anđeline Džoli, ali kada se radi o privatnim stvarima, tu nema toliko sreće. kada je Šajlo Džoli-Pit nakon proslave svog 18. rođendan odlučila da se odrekne očevog prezimena, svi su se pitali kako je uspela tako brzo to da uradi.

Sada se pojavljuju informacije da je Šajlo, ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita, navodno platila svog advokata kada je podnela zahtev da odustane od prezimena svog oca.

„Šajlo je unajmila svog advokata i sama ga je platila, tako da Endži (Anđelina Džoli) nije upućena i ne može da priča o tome“, rekao je izvor za „Entertainment Tonight“.

Otkriveno kako se ćerka Breda Pita odrekla očevog prezimena, Anđelina nije znala
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Talentovana plesačica, koja je podnela zahtev na svoj 18. rođendan krajem prošlog meseca, traži da promeni ime iz „Šajlo Džoli-Pit“ u „Šajlo Džoli“.

Taj potez znači da se Šajlo pridružuje nekolicini svoje braće i sestara koji su se takođe javno distancirali od glumca.

Anđelina Džoli, Šajlo Džoli Pit
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Prošlog meseca, ćerka bivših Vivijen je bila istaknuta kao „Vivijen Džoli“ u „Autsajderima“. Iako je nejasno da li je 15-godišnjakinja legalno promenila ime.

Bredova i Anđelinina 19-godišnja ćerka, Zahara, takođe se odrekla prezime svog oca - predstavila se kao "Zahara Marli Džoli" - na prijemu u Alpha Kappa Alpha sestrinstvo na Spelman koledžu u novembru 2023.

Us Weekly je 2021. objavio da je „Mr. & Mrs. Smith“, sin glumice Maddok, 22, takođe „ne koristi Pit kao svoje prezime na dokumentima koji nisu legalni i umesto toga koristi Džoli“.

U to vreme, Anđelina navodno nije podržala odluku svog najstarijeg sina da zakonski promeni ime.

Bred Pit posle dugo godina progovorio o ćerki Šajlo
MTR / Bauer Griffin / Profimedia 

Pored Medoksa, Zahare, Šajlo i Vivijen, bivši parovi dele i sinove Paksa (20) i Noksa (15).

Anđelina Džoli zatražila je isključivo starateljstvo nad njihovom decom kada je podnela zahtev za razvod 2016. nakon 12 godina zajedno i dve godine braka.

Veza Anđeline i Breda se navodno urušila nakon incidenta iz 2016. godine kada je glumac navodno fizički nasrnuo na svoju bivšu suprugu i dvoje dece u privatnom avionu.

zahara džoli
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Bonus video

Bred Pit Instagram/drjb.aesthetics

Izvor: Wanted A.N.