Već neko vreme se šuška da postoji nešto više između holivudskog glumca Bredlija Kupera i manekenke Điđi Hadid, a sada je konačno stigla potvrda tih glasina. Par uživa na letovanju kod ostrva Palmarola u Italiji, gde su viđeni kako se grle na jahti i razmenjuju strastvene poljupce.

Društvo na odmoru prave im poznati prijatelji - glumac Benedikt Kamberbeč i glumica Margo Robie sa suprugom Tomom Akerlijem.

Za Điđi i Kupera se sumnja da su zajedno još od oktobra prošle godine, kada su prvi put viđeni u javnosti. Međutim, svoju vezu su skrivali i iznajmili su kuću svoje slavne prijateljice Tejlor Svift na Rhode Islandu kako bi se tajno sastajali i uživali u novoj romansi.

Điđi Hadid i Bredli Kuper
CIAOPIX/COBRA TEAM/FREZZA LAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Điđi je ranije bila u vezi s bivšim članom One Directiona, Zejnom Malikom, s kojim ima ćerku Khai, dok je Kuper bio u vezi s ruskom manekenkom Irinom Šajk s kojom ima ćerku Leu de Seine.

Cooper je takođe bio vrlo iskren kada je u pitanju povezivanje sa svojom ćerkom, otkrivajući kako sve dok Lea nije napunila 8 meseci nije do kraja razumeo šta znači roditeljska ljubav, ona nevjerojatna povezanost koju ponekad očevi, a i majke, dožive tek nakon nekog vremena. Glumac je objasnio da tokom prvih nekoliko meseci Leinog života nije shvatao kada bi drugi roditelji rekli: "Umro bih u sekundi za svoje dete." Srećom, u osmom mesecu, rekao je Kuper, "onda odjednom, to više nije upitno", nazivajući svoju ćerku sidrom svog života.

Bredli Kuper sa svojom mamom i ćerkom
CIAOPIX/COBRA TEAM/FREZZA LAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"I tako roditeljstvo počne da diktira sve što ćeš raditi od sada nadalje. Vaš DNK će vam reći da postoji nešto važnije od vas", zaključio je glumac.

Izvor: Jutarnji.hr/ Wanted Vanja Pajović