Snimak Bredlija Kupera i Điđi Hadid sa nedavnog koncerta Tejlor Svift u Parizu postao je viralni hit na mrežama. Ljudi ne prestaju da komentarišu Kuperovo "neobično" ponašanje, ali i njegovu vezu sa manekenkom, koja je izazvala veliku pažnju.

Na snimku, Bredli Kuper, koji ima 49 godina, pokušava da prati ritam energične 29-godišnje Điđi Hadid dok pleše uz pesme Tejlor Svift. Pored njih je bio i Trevis Kelsi, dečko pevačice, koji ima 34 godine.

Međutim, mnogi su Bredlijevo đuskanje protumačili kao način da se "dodvori" mladoj devojci. Doduše, bilo je i onih koji su kritikovali Điđi zbog preterano energičnog plesa, smatrajući da samo želi da privuče pažnju, iako su u većini bili oni koji su je hvalili zbog podrške prijateljici. Sa druge strane, najčešći komentari na mrežama za Kupera bili su kao da se na silu trudi da bude deo "ekipe", budući da je najstariji u društvu. 

"Bredli preispituje sve svoje životne odluke koje su ga dovele dovde", "Pokušava da se ponaša kao da se tamo oseća prijatno, ali svi znamo istinu"; "Tako ti je to kada nađeš 20 godina mlađu devojku", "Jadan Bredli, nije mu tamo mesto, samo kopira Trevisa", "Bredli bi da kaže - da li je gotovo, tako sam umoran i jedva da znam ove pesme", "Dajte malo podržite Bredlija, tako se trudi", "Kriza srednjih godina u svom najboljem izdanju", samo je delić komentara.

Razlika u godinama između njih postala je očigledna na ovom snimku, iako to ne mora biti prepreka za ljubav. Kuper, je očigledno, iako ima 49 godina, još mlad u srcu, a koliko mu je prijatno sa mlađom Điđi, najbolje zna on sam. Neki smatraju da se izblamirao, ali možda jednostavno nije ljubitelj pesama Tejlor Svift ili mu ples ne ide od ruke.

Bredli Kuper pokušava da izgleda mlađe zbog Điđi
Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Kuperova i Hadidina veza izazvala je različite reakcije otkako je postala javna. Par se ranije skrivao od paparaca, sve do nedavno, kada su se mogli videti zajedno, a nedavno su ih uslikali i kada su se poljubili.

Interesantno je da su se njih dvoje upoznali preko Kuperove bivše verenice, manekenke Irine Šajk, i zajedničkih prijatelja. Điđi i Irina su dugogodišnje prijateljice i saradnice, a Điđi i Bredli su se družili na prijateljskom nivou. Insajder je otkrio da su se Điđi i Kuper dodatno zbližili zbog svojih ćerki. Bredli je bio taj koji je inicirao susrete sa Điđi, a njihova veza je isprva bila opuštena.

Bredli Kuper i Điđi su isprva bili opušteni.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Postojale su glasine da Irini smeta ova romansa i da joj se ne dopada Kuperov izbor, s obzirom na razliku u godinama.

Takođe se spekulisalo da Irina i Kuper nisu završili svoju vezu pre nego što se smuvao sa Điđi, ali sada je jasno da su oboje krenuli drugim putem. A da li će odnos postati još ozbiljniji i eventualno krunisan brakom, ostaje tek da vidimo.

Shutterstock Điđi Hadid nekad i sad

Pročitajte još: PRE 4 GODINE "VODILI SU LJUBAV" NA DODELI OSKARA PRED NJEGOVOM BIVŠOM: Sada je i ćerku upoznao sa 'ružnom ljubavnicom'

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Srpska manekenka nosila PRADA reviju TikTok/nikolina_vrekic

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!