Kako stvari stoje, stvari se između Bredlija Kupera i njegove nove izabranice Điđi Hadid baš zahuhtavaju. Iako su do sada svoju romansu držali podalje od očiju javnosti, prema rečima izvora, to će se uskoro promeniti, s obzirom da par planira da se pojavi zajedno na nekoj od zabava uoči dodele Oskara

S obzirom da je Kuper nominovan zahvaljujući filmu "Maestro", pretpostavlja se da će se makar na zabavi Vanity Fair-a pojaviti sa manekenkom. 

"Definitivno postaju ozbiljniji, potpuno su zaljubljeni jedno u drugo", rekao je izvor blizak manekenki kojoj je pravo ime Jelena Nura Hadid

Bredli i Điđi su sve ozbiljniji.
Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Drugi izvor kaže da će se Hadid (28) pridružiti Kuperu (49) na raskošnim zabavama nakon dodele Oskara. "Ne znam da li će zajedno prošetati tepihom Vaniti Faira, ali će se pridružiti unutra".

"I ne očekujte da ćete videti Hadid na crvenom tepihu najveće holivudske večeri jer Kuper uvek dovodi svoju voljenu mamu Gloriju Kampano", dodao je insajder.

Da li će zaista biti tako kako tvrde izvori ostaje da vidimo, ali, kako su i paparaci uspeli da uslikaju par u više navrata zajedno, jasno je da svoju vezu više ne kriju kao na početku. 

Bredli Kuper je često sa Điđi Hadid.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Inače, Kuper je pre nekoliko godina napravio haos svojim nastupom upravo na dodeli Oskara, za šta se dugo smatralo da je kap koja je prelila čašu i koja je dovela do raskida sa Irinom Šajk. 

Pročitajte još: "NE ZNAM NI DA LI STVARNO VOLIM SVOJE DETE" Dobio je ćerku sa najlepšom ženom koja zemljom hoda, pa iznenadio priznanjem

Tada su Kuper i Ledi Gaga izveli zajedničku pesmu "Shallow" iz filma "A Star is Born", a njihov nastup toliko je bio nabijen emocijama da su mnogi komentarisali da "uživo gledaju kako glumci vode ljubav"

Najgore je bilo to što je sve u prvom redu gledala njegova tadašnja devojka Irina Šajk kojoj očigledno nije bilo prijatno, a malo potom usledio je i njihov raskid. 

Bredli je zbog Gage raskinuo vezu sa Irinom Šajk.
Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia 

Ledi Gagu su mnogi krivili za krah romanse, ali su i ona i Kuper demantovali da je ikada između njih bilo nečeg višeg od prijateljstva. Sada se Bredli vraća na "mesto zločina" sa Điđi, te ostaje da vidimo kako će sve to proći i da se nadamo da i ova dodela Oskara neće biti baksuzna i dovesti do raskida.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

POZNATI RATUJU - TRAMP ILI BAJDEN? Evo za koga je glasao Holivud (KURIR TELEVIZIJA) Kurir TV

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!