Glumac Silvester Stalone ne prestaje izaziva začuđenost javnosti zbog svog nesvakidašnjeg izgleda lica. Vidljivo je koliko su ljudi zabrinuti time, jer se često mogu naći komentari da holivudska legenda izgleda kao da je "presadila čitavu facu".

Ovakve reakcije nisu iznenađujuće. Dovoljno je da pogledate jednu fotografiju ili snimak na njegovom Instagramu da vam bude jasno zašto su i njegovi najveći fanovi mišljenja da je glumac krenuo putem bez povratka kada je reč o intervencijama.

Silvester Stalone izgleda kao da je presadio kožu
FIA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Junak akcionih filmova je, očigledno želeo da zaustavi starenje, ali umesto da izgleda mlađe, potpuno je izdeformisao lice.

Stalone je još pre petnaestak godina krenuo sa drastičnim estetskim korekcijama, i time totalno uništio svoj karakterističan izgled zbog koga su ga obožavali.

profimedia-0789108510.jpg
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Čini se da je ovu opsednutost korekcijama nasledio od majke Džeki, koja je preminula u novembru 2020. godine sa 99 godina, a koja je gotovo do same smrti rado išla pod nož.

Džeki je u toj nameri otišla predaleko - bila je gotovo izobličena od filera, a Stalone kao da danas drži korak sa njom.

Nažalost, ništa bolja nije ni njegova supruga Dženifer Flavin koja je takođe zavisna od operacija, no, čini se da je u tome ipak umerenija od supruga.

Inače, Stalone je u trećem braku s Dženifer Flavin dobio i tri ćerke koje su porasle u prave lepotice. Sistin, Skarlet i Sofija postaju i same sve veće zvezde zbog slavnog tate.

Srećom, za razliku od roditelja koji ne kriju opsesiju intervencijama, one neguju prirodnu lepotu i spadaju u neke od najatraktivnijih naslednica poznatih, a njihove fotografije pogledajte u galeriji u nastavku:

 Foto galerija:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, printscreen/instagram Pogledajte kako izgledaju lepe ćerke Silvestera Stalonea.

 Izvor: Wanted A.N.