Ljubav između holivudskog glumca Kristijana Bejla i lepe Srpkinje Sibi Blažić izgleda kao scenarij iz filma. Njihova romansa je jedna od najpoznatijih u Holivudu, čineći ga jednim od naših najslavnijih zetova. Zanimljivo je da je glumica Vinona Rajder bila ta koja ih je spojila.

Malom broju poznato je da je Kristijan Bejl svoj uspeh u Holivudu delimično dugovao svojoj supruzi Sibi Blažić, koja je bila uz njega u svakom trenutku i pomogla mu da postane ono što je danas. Ovaj poznati par je praćen širom sveta, a posebno je zanimljivo što je Sibi Blažić srpskog porekla. Zbog nje je holivudski glumac promenio mišljenje o braku, koji je ranije smatrao nepotrebnim.

Kristijan Bejl
f84 / Zuma Press / Profimedia 

Promenio mišljenje da će biti stalni neženja

“U mojoj porodici svi su bili razvedeni, pa nisam imao baš zdrave ideje o braku. Onda sam upoznao Sibi i odjednom mi se to učinilo fantastičnom idejom", rekao je on, piše news.amomama.com.

Kristijan Bejl upoznao je Sandru Blažić dok je pokušavao da zavede Vinonu Rajder.
Shutterstock 

Odluka da se venčaju bila je više nego dobar potez, njihov brak protiče bez ijednog skandala što nije često na javnoj sceni. Idilu je u određenoj meri narušila priča da je Bejl navodno prekinuo kontakt sa majkom zbog Sibi jer ona kao i glumčeva sestra nisu podržavali njegovu vezu sa poznatom brinetom.

Kristijan Bejl sa ženom
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Ko je Sibi Blažič?

Ona je glumica, šminkerka, bivša manekenka i kaskaderka. Diplomirala je na Univerzitetu Južne Kalifornije. Devedesetih je radila kao asitentkinja Vinone Rajder. Njen muž rekao je jednom prilikom da je zadivljen njenim kaskaderskim veštinama. Najpoznatija je po filmovima "Ford v Ferrari," "The Dark Knight Rises" i "George of the Jungle."

kristijan bejl
Shutterstock 

Sibi je rođena 1970. u Čikagu. Njeni roditelji Slobodan Blažić i Nadežda Topalski su iz Beograda, a pre nego što su se preselili u SAD venčali su se na Vračaru, navodi news.amomama.com koji piše da su se Bejl i njegova supruga upoznali devedesetih dok je ona radila kao asistentkinja Vinone Rajder.

Kristijan Bejl je nakon što je upoznao Sibi čije je pravo ime Sandra Blažić, prihvatio pravoslavnu veru. Pre 18 godina dobili su ćerku Emelin, a 2019. i sina Džozefa. Glumcu je bilo važno da njihova deca znaju i srpski jezik.

- Moja supruga je neverovatno jaka žena. Snažna i otresita, ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Kako se ponašam kod kuće, to dosta zavisi od uloge za koju se spremam, ali mojoj Sibi se to sviđa. To možete da gledate na dva načina - s jedne strane neko bi rekao 'jadna žena, sigurno joj nije lako da se nosti sa tim', a s druge strane možete da joj zavidite i kažete 'kakva srećnica, u isto vreme može biti s toliko različitih muškaraca', rekao je svojevremeno glumac.

Shutterstock, ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia Kristijan Bejl i dalje je ludo zaljubljen u lepu Srpkinju Srboslavu Sandru Sibi Blažić.

 Izvor: Blic Žena/ Wanted A.N.