Kajli Džener i Timoti Šalame imali su najfotografisaniji dejt ikada u januaru na dodeli Zlatnih globusa. Zatim su potpuno nestali iz javnosti do pre par dana.

Kajli i Timoti viđeni su u petak, 28. juna, u Kineskom pozorištu TCL u Holivudu. Oboje su nosili crne maske za lice . Nisu pokazali nijedan vid naklonosti na fotografijama koje su izašle, ali je samo njihovo zajedničko pojavljivanje pružilo čvrst dokaz da njihova romansa traje više od godinu dana.

Kajli Džener i Timoti Šalamet
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pa zašto onda nisu fotografisani zajedno pola godine?

Deo toga je bilo zbog toga što su bili na velikim udaljenostima. Šalamet je proveo mesece na istočnoj obali, snimajući biografski film o Bobu Dilanu A Complete Unknown u Njujorku i Nju Džersiju. Snimanje je počelo u martu i nastavilo se do proleća. Čak 11. juna, Šalamet je fotografisan kako radi na projektu.

profimedia-0804434245.jpg
Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Snimanje je od tada završeno i A Complete Unknown je sada na listi u postprodukciji od 20. juna na IMDbPro. Šalamet je, kao takav, mogao da se vrati u Los Anđeles, gde je Kajli smeštena. Džener vodi svoje kompanije i tamo podiže svoje dvoje dece koje je dobila sa bivšim Trevisom Skotom.

Kajli Džener i Timotije Šalame
Christopher Polk / AFP / Profimedia 

Osim fizičke distance, Džener i Šalamet radije drže svoju vezu podalje od reflektora. GQ je pitao glumca o tome u oktobru, napominjući da je njegova želja za privatnošću pomalo u suprotnosti s tim da se zabavlja sa jednom od najpraćenijih žena na Instagramu. Šalamet je odgovorio: „Ponekad će ljudi biti strašno zbunjeni kada kažete da pokušavate da živite privatnim životom."

Kajli Džener i Timoti Šalamet
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ali Šalamet i Džener su se odlično snašli što su ostali skriveni tokom svog zabavljanja.

Iako su nagađanja o njihovoj vezi prekinuti u aprilu 2023. godine, oni nisu jasno fotografisani jedan pored drugog sve do septembra na koncertu Bijonse.

Džener je takođe pronašla način da ostane van vidokruga, ali i dalje podržava Šalameta na njegovim premijerama. U novembru je prisustvovala londonskoj zabavi za njegov film Wonka i ušunjala se u pozorište na premijeri u Los Anđelesu u decembru.

profimedia-0803133358.jpg
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izvori su za People and Entertainment Tonight krajem maja 2024. objasnili da par i dalje namerava da se drži podalje od javnosti.

Jedan insajder je izneo detalje o tome kako se snalaze tokom perioda kada nisu fizički blizu: „Kajli i Timoti se još uvek viđaju i srećni su. Ne moraju da pokušavaju da stvari funkcionišu, i to im je prirodno. Njihov odnos je jednostavan. Trude se da se vide kada mogu i da ostanu u kontaktu kada nisu geografski blizu jedno drugom. Oni su u stalnoj i fluidnoj komunikaciji. Oni vide dugovečnu zajedničku vezu."

Bonus video

Kajli Džener se uplašila same sebe sa licem starice tiktok/kyliejenner

Izvor: Wanted A.N.