O Emi Muniz, ćerki slavne Dženifer Lopez, dosta se pisalo u kontekstu da je mnogi smatraju transrodnom, a prozivana je i zbog izgleda, budući da ni najmanje ne liči na slavnu majku.

Devojčici nije bilo nimalo lako da se nosi sa velikom pažnjom javnosti, a mnogo bolje je prošao njen brat blizanac Maks. Doduše, zaista je retkost videti ga u javnosti, pa mnogi i ne znaju kako izgleda, a kamoli nešto više o njemu.

Međutim, u jeku sve glasnijih rasprava o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka, koji je navodno odneo sve svoje stvari iz njihove vile dok je Dženifer bila u Evropi, čini se da je odlučio da podrži svoju majku i sa njom se pojavio u javnosti.

Sin i ćerka Dženifer Lopez
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Maks se, kao i njegova sestra, oblači veoma jednostavno i čini se da voli sportsku odeću, a često su ga poredili sa ocem, poznatim pevačem Markom Entonijem, sa kojim je Dženifer Lopez bila u braku 10 godina.

Dženifer Lopez grli sina Maksa
Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia 

Iako je Dženifer tvrdila da su njena deca bliska sa njenim novim mužem Benom Aflekom i da ga vide kao očinsku figuru, ranije je naširoko objavljeno da to nije tačno u Maksovom slučaju.

Naime, strani mediji su pisali da dečak ne voli Bena, a jedna fotografija je sugerisala da u tome ima istine. Jednom prilikom njih dvoje su zajedno uslikani, a na fotografiji se vidi kako Ben grli dečaka, dok on ne uzvraća zagrljaj već jednostavno stoji i čeka da ga glumac pusti.

Sin Dženifer Lopez i Ben Aflek
Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Maksu je navodno jako smetalo to što je njegova majka grlila i ljubila svog muža u javnosti, a jer ga je, navodno, bilo sramota.

"Džej Lo i Ben su se opraštali i nije nameravala da ga pusti bez poljupca. Maksu je očigledno bilo neprijatno dok su se ljubili. Samo im je okrenuo leđa i gledao u svoj mobilni dok nisu stali", rekao je izvor za National Enquirer.

Još fotografija dece Dženifer Lopez pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram, Vasquez/Maciel/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Sin Dženifer Lopez

 Izvor: Story.hr / Wanted A.N.