Glumac Kevin Kostner je otkrio da mu je princ Vilijam jednom rekao da se njegovoj majci, pokojnoj princezi Dajani, veoma dopao. Kako prenosi Hollywood Life, Dajani se veoma dopao Kostnerov film 'Telohranitelj', zbog čega je glumac došao na ideju.

Naime, on ju je pitao da li bi želela da radi sa njim na nastavku filma 'Telohranitelj 2' iz 1992. godine. Kostner je želeo da gradi radnju filma na Dajaninom životu, a ona je oberučke prihvatila ovu ideju.

„Da... Moj život se uskoro menja“, rekla mu je. Međutim, posle princezine smrti 1997. Kostner nije želeo da snima nastavak kultnog filma jer je smatrao da to ne bi bilo prikladno, i da niko ne može da zameni pokojnu princezu.

kevin kostner
Shutterstock 

Podsetimo, „Telohranitelj” je postigao veliki komercijalni uspeh. Tako je bilo i sa soundtrack albumom, koji je osvojio tri Gremi nagrade.

kevin kostner
Shutterstock 

Naslovna pesma 'I will always love you' postala je klasik koji pevaju sve generacije. Iako se mnogi sećaju verzije iz filma koju je pevala Vitni Hjuston, original je napisala i otpevala Doli Parton pre tačno 50 godina.

Još fotografija princeze pogledajte u galeriji:

Photoshot / Avalon / Profimedia, VINCENT AMALVY / AFP / Profimedia Princeza Dajana i princ Čarls.

 Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.