Kraljevska porodica je oduvek bila predmet interesovanja javnosti, a posebno vaspitnih metoda koje koriste članovi porodice. Stoga je javnost bila iznenađena kada se otkrilo da je Kejt Midlton usvojila neobično pravilo koje je svojevremeno primenila princeza Dajana, nazvavši ga čak i 'zlatnim pravilom'.

Dajana je često vodila Vilijama i Harija sa sobom na humanitarne angažmane, tako da su videli realnost života manje srećnih ljudi. Takođe je insistirala da braća napišu zahvalnice kako bi osigurali dobro ponašanje od detinjstva.

profimedia-0825729128.jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Princeza Kejt je takođe primenila ovo pravilo sa svoje troje dece, od kojih se navodno očekuje da napišu zahvalnicu kad god dobiju poklon.

„Vilijam i Kejt su razvili ovu briljantnu veštinu puštanja što više mogu da izgledaju spontano i tako to deca vide. Ponašanje za stolom, zahvalnice, male ljubaznosti ugrađene su u dečje navike tako da vremenom postaju automatske“, rekao je izvor za The Sun.

Koje kraljevsko pravilo je kršila princeza Dajana, a sada isto radi i Kejt?
UPPA/Photoshot / Avalon / Profimedia 

Slično kao što je Dajana vodila Vilijama i Harija sa sobom na dobrotvorne događaje, Kejt je povela svoju decu da joj pomogne u nekim od svojih filantropskih poduhvata.

Nedavno su je Džordž, Šarlot i Luis ispratili u Mejdenhed, gde su pomogli da se spakuju svečane kese sa poklonima pune igračaka i drugih dobrota za siromašnu decu da dobiju za Božić.

Deca Kejt Midlton ne smeju da imaju najbolje prijatelje
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Kraljevski pisac Endrju Morton, koji je sarađivao sa Dajanom na biografiji njenog života, objasnio je da je pokojna princeza želela da nauči svoje sinove o stvarnom svetu.

„Od malena je vodila mlade članove kraljevske porodice u svoje privatne dobrotvorne posete. Jedan od razloga je bio taj što nije želela da dečaci odrastaju misleći da je ceo svet 4k4 rendž roveri, oružje i bebisiterke“, objašnjava ona.

Bonus video

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti TikTok/royallover805

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.