Od kako se saznalo da Kejt Midlton boluje od raka, javnost ne prestaje da se interesuje za njeno stanje, tim pre što palata skriva sve moguće informacije vezane za njenu bolest. 

Zbog toga svakodnevno nastaju nove teorije zavere, a tome nije pomoglo ni to da je kalendar princeze prazan do kraja godine, iako je isprva bilo saopšteno da će sa dužnosti odsustvovati samo do Uskrsa.

No, Uskrs je odavno prošao, a Kejt Midlton nema u javnosti, zbog čega mnogi, reklo bi se opravdano, sumnjaju da se njeno stanje pogoršalo. 

Kejt Midlton se neće vratiti dužnostima pre kraja godine
David Dyson / Camerapress / Profimedia 

"Kako stvari stoje, ne treba očekivati da će se ona pojaviti u javnosti do kraja ove godine", izjavio je insajder iz Kensingtonske palate za portal "Daily Beast".

Njegove reči u neku ruku potvrdili su i prijatelji princeze.

Prema njihovim rečima, Kejt Midlton bi svom poslu mogla da se vrati tek od jeseni ali ne punom parom.

"Prijatelji sa kojima sam razgovarao proteklih dana sugerišu da možda nećemo videti Ketrin ponovo do jeseni, i to samo ako se potpuno oporavi", rekao je novinar Ričard Eden iz Daily Mail-a.

Iako ona pomno prati sva dešavanja u svojoj fondaciji, no njen portparol je naglasio da to ne treba posmatrati kao znak da će se ona uskoro vratiti na posao.

Pročitajte još: NA KOGA ŠARLOT ZAPRAVO LIČI: Nisu Vilijam ni Dajana, ista je ćerka žene koju je uništila Elizabeta, a delile su krv

Bonus video:

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti TikTok/royallover805

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!