Čuvena plavuša Heder Loklir nekada je važila za jednu od najlepših žena na svetu, za njom su bili ludi poznati zavodnici, a 'obični' muškarci su o njoj mogli samo da sanjaju. Međutim, njene nedavne fotografije sve više rastužuju njene fanove.

Njena glumačka karijera je propala, pa je poslednjih godina punila naslovnice novina svojim problematičnim ponašanjem, psihičkim problemima i borbom sa zavisnošću. Mnogo se pisalo o njenim neuspelim plastičnim operacijama, a koliko se promenila videlo se u njenom 'povratničkom' filmu 'Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story'.

Heder Loklir
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Priznala je da se i sama plašila povratka na male ekrane, ali se ipak našalila da je gluma kao vožnja biciklom i da je ne možete zaboraviti. Iako su njeni fanovi željno iščekivali povratak slavne glumice, pojava Heder Loklir ih je malo razočarala, a na kraju je najviše komentarisala njena pojava, posebno lice nateklo od botoksa.

Heder Loklir
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumica je nedavno 'uhvaćena' kako tetura ulicama Malibua u prilično otrcanoj odeći. Hodala je oslonjena na stubove postavljene duž puta, a kasnije je viđena na stepenicama zgrade kako čita papire i histerično priča sama sa sobom.

Heder Loklir
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Podsetimo, od 1986. do 1993. bila je udata za bubnjara Tomija Lija, koji je kasnije oženio Pamelu Anderson. Njihova veza zaintrigirala je javnost, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala.

Zaljubila se u gitaristu Bon Džovija Ričija Samboru. Par se venčao u Parizu 1994. godine i dobio ćerku Avu (22). Razveli su se 2006. godine, a zbog ćerke su ostali u dobrim odnosima.

Heder je godinama bila u kandžama zavisnosti od alkohola. Koliko je sve otišlo svedoči i činjenica da je glumica u naletu besa pretukla verenika Krisa Hajsera, zbog čega je policija morala da reaguje. Čak je pokušala i da mu odgrize nos, pisali su strani mediji.

HEDER LOKLIR
JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jednom prilikom je uhapšena nakon što je automobilom udarila u rasvetni stub u blizini svoje kuće u Kaliforniji, a u njenom automobilu je pronađena flaša alkohola. Pored zavisnosti od alkohola, Heder je bila zavisna i od plastične hirurgije i botoksa.