Glumac Armi Hamer se pre tri godine našao u centru skandala kada su u javnost procurile poruke uznemirujućeg sadržaja koje je navodno slao bivšim partnerkama između 2016. i 2020. godine. Poruke su objavljene na Instagramu, na profilu žene po imenu Efi, koja se u martu 2021. usudila da dođe na konferenciju za novinare sa advokatom ne navodeći svoje prezime, a uplakana je optužila holivudskog glumca da je satima silovao.

Glumac koji je optužen za silovanje izbačen iz Holivuda
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kada je imala samo 20 godina, počeli su da se dopisuju preko društvenih mreža. Ona je tvrdila da ju je glumac fizički, psihički i seksualno zlostavljao 2016. godine tokom cele veze. Tada su, navodno, često raskidali i mirili se, a glumac nikada nije znao za meru u zadovoljstvima.

Glumac koji je optužen za silovanje izbačen iz Holivuda
Youtube Žrtva Armija Hamera

S obzirom da je 37-godišnjak slao poruke dok je još bio u braku sa Elizabet Čembers, nakon deset godina idile usledio je razvod. Taman kada su mu poljuljani karijera, privatni život, ugled i dostojanstvo, glumac se dobrovoljno prijavio za lečenje od problema sa drogom, alkoholom i seksom.

Glumac koji je optužen za silovanje izbačen iz Holivuda
printscreen/youtube/E! Red Carpet & Award Shows 

„Moje ponašanje zapravo znači da sam šu**k. Ovde sam da priznam svoje greške, preuzmem odgovornost za činjenicu da sam bio seronja, da sam bio sebičan, da sam koristio ljude da se osećam bolje, a kada sam završio, otišao sam dalje. Sada sam zdravija, srećnija, uravnoteženija osoba. Mogu da budem tu za svoju decu kao što nikada nisam... Zaista sam zahvalan na svom životu i oporavku", rekao je Armi Hamer, koji je potvrdio da su svi sastanci sa pomenutim ženama bili sporazumni, ali je na kraju priznao da je bio u romantičnim vezama emocionalni zlostavljač.

Armi Hamer sa decom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sada u podcastu, Armi se osvrnuo na optužbe da je kanibal: „Ljudi su me zvali kanibalom. Kao da sam jeo ljude! Šta? Da li znaš šta treba da uradiš da bi bio kanibal? Morate stvarno pojesti te ljude!', rekao je.

Armi je takođe istakao da njegova holivudska karijera sada stagnira, ali da planira da napiše sopstveni scenario. Iako Okružno tužilaštvo Los Anđelesa nije podiglo optužnicu protiv glumca, on je ipak "izbačen" iz Holivuda, a već godinama nije imao neku ulogu.

Više fotografija glumca pogledajte u galeriji:

SplashNews.com / Splash / Profimedia, MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Slavni glumac optužena za silovanja i kanibalizam

 Bonus video

PSIHOLOG OTKRIVA LIČNOST SEKSUALNIH PREDATORA: Ovako ćete najlakše raskrinkati zlostavljače (KURIR TELEVIZIJA)ače (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.