Kejt Midlton oduševila je fanove pridruživši se kraljevskoj porodici tokom subotnje parade Trooping the Colour 2024 u Londonu. Bilo je to prvi put da se pojavila u javnosti ove godine.

Princeza od Velsa (42) — koja je u martu objavila da je na hemoterapiji zbog neimenovanog oblika raka — nosila je belu haljinu dugih rukava ukrašenu crnom mašnom dok se vozila u kočiji sa svojom decom — princom Džordžom, 10, Princeza Šarlot (9) i princ Luis (6).

Kejt Midlton
James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kejt je do sada na ovim paradama, kojima se obeležava monarhov rođendan, gotovo isključivo nosila haljine Alexandera McQueena, a ove godine je odlučila da to promeni i obuče kreaciju Jenny Packham.

Kejt je skupila kosu u punđu i dodala joj odgovarajući crno-beli šešir Philipa Treacyja. Uz haljinu je kombinovala bele cipele Jimmy Choo, kao i svoje omiljene biserne minđuše sa potpisom Cassandre Goad, čija je cena 5.650 evra.

Princeza je ranije nosila ove minđuše na krštenju princa Luja 2018. godine, kada ih je uparila sa haljinom krem boje i kapom za glavu. Mnogi su primetili koliko se njen život od tada promenio.

Kejt Midlton
James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U subotu je u rukama držala clutch torbu sa potpisom modne kuće Mulberry, a haljinu je ukrasila brošem Irske garde.

Prinčevi Džordž i Luis izgledali su otmeno u odelima sa duplim kopčanjem i plavim kravatama, dok je princeza Šarlot izabrala tamnoplavu haljinu ukrašenu belom mašnom u skladu sa haljinom svoje majke.

Bonus video

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.