Kejt Midlton je nagradila svoju dugogodišnju stilistkinju Natašu Arčer unapređenjem u novu ulogu višeg privatnog izvršnog direktora. Njena promocija je objavljena na LinkedIn profilu stiliste.

„Nataša je zaslužila to unapređenje – ona je nepogrešivo diskretna i odana Kejt. Povećanje plata je takođe dobrodošlo. Ovaj sastanak samo znači da ćemo viđati Natašu više pored Kejt u godinama koje dolaze“, rekao je blizak izvor za Dejli mejl.

Nataša radi za britansku kraljevsku porodicu od 2007. godine. Počela je kao lični asistent Kejt Midlton, da bi 2014. postala njen stilista.

Nataša Arčer
Dominic Lipinski / PA Images / Profimedia 

Modni stil Kejt Midlton oduvek je bio predmet pažnje medija i javnosti. Naime, njeni outfiti su po svemu sudeći rafinirani i u njima nema previše komplikacija, po čemu se izdvaja od ostalih pripadnica kraljevskog dvora, posebno onih iz Engleske koje često preteruju sa detaljima.

Kejt Midlton
James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Njena formula je jasna - uvek imajte urednu frizuru, širok osmeh i nosite komade koji nisu u trendu, već su večni. Elegantna klasika je njen zaštitni znak koji mogu da kopiraju žene širom sveta, a prodaja brendova koje nosi raste sa svakim njenim izlaskom pred novinare.

Više njenih modnih kombinacija pogledajte u galeriji:

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia, GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia Modna izdanja vojvotkinje od Kembridža

 Bonus video

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.