Natalija Jokić, supruga najbolji igrač NBA lige Nikole Jokića, trudna je, a par čeka svoje drugo dete. Naime, Nikola i Natalija već imaju ćerku Ognjenu, koja će sada dobiti brata ili sestru.

O uspesima u NBA ligi Nikole Jokića naširoko se pričalo, ali i pored svetske slave, Jokić je ostao skroman, čovek iz naroda koji daje srce za kolege, svoju zemlju i naravno porodicu, gde se na prvom mestu ističe niko drugi do njegova lepa supruga Natalija.

Nenametljiva, drugačija, van klasičnog šablona, upravo je takva najbitnija žena u Nikolinom životu koja mu je u svemu najveća podrška i sve je samo ne "još jedna supruga košarkaša".

U septembru su postali roditelji ćerkice Ognjene, a ovo je samo dodatno učvrstilo njihovu ljubav koja traje još od srednjoškolskih dana. Par se upoznao još davne 2013. godine preko zajedničkih prijatelja, a uprkos tome što je sa Jokićeve strane to bila ljubav na prvi pogled, sačekao je neko vreme dok nije bio siguran u svoje emocije.

"Upoznali smo se preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije", ispričao je svojevremno Jokić.

Trudna žena Nikole Jokića u koju se zaljubio na prvi pogled
Instagram 

"Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala", dodao je najbolji košarkaš NBA lige.

U trenutku kad je otpočela njihova ljubavna priča, Natalija je upisala studije u Americi, dok je Jokić nastupao za KK Vojvodina.

"Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na Državnom koledžu u Seminolu. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala", prisetio se Jokić.

Nikola i Natalija Jokić
pritnscreen/instagram 

Međutim, nedugo potom, i on je otišao "na drugu stranu okeana" i počeo da igra za NBA.

Ova rođena Somborka je Jokiću najveća podrška kako u karijeri, tako i u životu, a redovno ga prati u njegovim karijernim poduhvatima. Ipak biraju da se retko eksponiraju u javnosti, a obzirom da Nikola nema društvene mreže, Natalija tek ponekad na Instagramu podeli zajedničke fotografije.

Nikola i Natalija Jokić
pritnscreen/instagram 

Međutim, ova prelepa plada žena i te kako je upala u oči kako domaćim, tako i stranim medijima koji uz njeno ime često dopišu da je "retka prirodna lepotica", mada im je zanimljiva i razlika u visini - on ima 213, dok Natalija samo 173 cm, te ih zato krase nadimci "div i palčica".

O njoj se uvek pisalo samo u superlativu, te je tako jedan status jedne korisnice Fejbuka upravo o supruzi najboljeg košarkaša upravo opisao kakva je Natalija:

"Ona nije od onih žena koje muškarcu služe da mu budu "ukras". Njen suprug zarađuje milione i može da joj priušti silikonske grudi, punije usne, istaknutije jagodice... Ali Jokić i Natalija znaju da postoje mnogo važnije stvari koje novac ne može da kupi. To su poštovanje, razumevanje, podrška, poverenje i žrtvovanje... Odnosno ljubav".

Status je svojevremeno postao viralan preko noći jer je verno predstavio svu ljubav između Nikole i Natalije, koja zaista podseća na najlepši romantični film. Za sve ove godine, supruga najboljeg košarkaša čuvala je njihovu intimu, i retko se oglašavala u medijima, ali tračak njenog privatnog života možemo videti na društvenim mrežama - jasno je da voli modu, putovanja, konje i sitnice baš kao i njen suprug, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

Profimedia Nikola Jokić je sa timom Denver Nagetsa postao NBA šampion

Bonus video

Vila Nikole Jokića Tiktok/athletehomes

Izvor: Wanted A.N.