Braća Nikole Jokića često su tema u domaćim i američkim medijima, a najviše pažnje privlači Nemanja

Odmah po povratku u Srbiju nakon osvajanja NBA prstena, Nikola Jokić se s porodicom uputio na turnir "Pehar grada Sombora".

Društvo mu je pravio i brat Nemanja, koji je često u centru pažnje i na Nikolinim košarkaškim mečevima i više puta je bio tema u američkim medijima, a društvene mreže ne mogu da ga se zasite, piše Glossy.

Nemanja Jokić rođen je 26. avgusta 1984. godine, a danas je niži i od Nikole i od Strahinje, sa "samo" 198 centrimetara. I sam je dugo igrao košarku, nastupajući tri sezone za koledž ekipu Detroit Mersi, nakon čega je promenio sport.

Nemanja Jokić na tribinama sa Natalijom.
Instagram 

Bio je, potom, MMA borac, i to vrlo uspešan, a kasnije je pričao zbog čega je njegova košarkaška karijera trpela.

– Pravio sam greške. Kada sam bio mlad, košarka mi nije bila prioritet broj jedan. Izlasci, žurke, opijanje, devojke, to su mi bile glavne preokupacije. Sam sam donosio odluke tipa "neću ili hoću da treniram". I dalje mi je bila potrebna podrška porodice. To mi je nedostajalo tamoiskren je bio u jednom razgovoru za medije.

Nemanja Jokić posebno je popularan među devojkama, koje često na društvenim mrežama pišu da je to što je on na tribinama jedan od razloga zašto prate utakmice s posebnom pažnjom.

Nemanja Jokić sa devojkom u Somboru
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Ipak, na njihovu žalost, Jokićev brat se pre nekoliko godina oženio Afroamerikankom čije je ime Šenon, koja se u nekoliko navrata pojavila u javnosti s braćom Jokić. Kasnije se, međutim, nije pisalo mnogo o njoj, pa nije poznato kada je došlo do kraha ljubavi.

Juče je na "Peharu grada Sombora"Nemanja bio u društvu svoje nove i javnosti nepoznate partnerke i dvoje dece, a devojka s kojom je pratio konjičke trke izgledala je vrlo elegantno u svetloroze haljini i sa belim šeširom.

Nemanja Jokić u Somboru
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Nemanja i Strahinja Jokić, inače, često skreću pažnju na sebe i žarom kojim brane svog brata i staju na njegovu stranu zbog Nikolinih sukoba na košarkaškom terenu.

Posebno se pričalo o tome kako su bili oštri nakon što je Jokić imao razmirice sa Markifom Morisom, pa su ušli u raspravu s njegovim bratom.

– Trebalo je da ostaviš sve ovako, a umesto toga si javno pretio našem bratu. Tvoj brat je napravio prljav potez prvi. Ako želiš da ovo nastaviš, budi siguran da ćemo te sačekati –poručili su Markusu Morisu na Tviteru.

Instagram Nemanja Jokić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!