Srpski košarkaš Nikola Jokić doneo je svojim Denver Nagetsima prvu šampionsku titulu u istoriji franšize. Denver je postao NBA šampion, pošto je u petom meču finalne serije savladao Majami sa 94:89.

Nakon meča usledilo je veliko slavlje u "Bol areni", a u centru pažnje bila je Jokićeva naslednica Ognjena. Ćerka MVP finalne serije sa mamom Natalijom pratila je meč, a nakon poslednjeg zvuka sirene završila je u tatinom naručju.

Nikola Jokić sa ćerkom na NBA finalu
Profimedia 

Nikola se nije odvajao od naslednice, koja je svojim fenomenalnim stajlingom raspametila čitav svet. Ognjena je noslila kožnu jaknicu sa brojem 15 na leđima i prezimenom "Jokić", a na ramenu je imala srpsku zastavu. Sa šampionskim kačketom na glavi smeškala se dok je njen tata primao MVP trofej i držao pobednički govor.

Nikola Jokić sa ćerkom
Profimedia 

Podsetimo, Nikola Jokić postao je otac 2021. godine, a sa suprugom Natalijom je još od tinejdžerskih dana - od 2013. godine.

Počeli su da se zabavljaju još dok je Nikola Jokić igrao u Srbiji. Dva meseca nakon što su započeli vezu, ona je otišla da studira psihologiju u Ameriku. Nedugo zatim otišao je i on da igra za NBA.

Njihovu dugogodišnju ljubav učvrstilo je rođenje ćerke za koju su izabrali ime Ognjena, inače slovenskog porekla izvedeno od reči "ogаnj" u značenju "plamen, vatren".

Profimedia Nikola Jokić je sa timom Denver Nagetsa postao NBA šampion

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Kurir/ Wanted