Supruga Nikole Jokića ne prestaje da oduševljava svojim modnim izdanjima koja su od glave do pete sklopljena po poslednjem trendu, te nimalo ne čudi da je mnogi rado uzimaju za primer odlično obučene žene.

I dok je ceo svet trenutno zaluđen Dior tašnama, Natalija Jokić je na proslavu srpske košarkaške reprezentacije ponela model za kojim žene oduvek žude.

Životna saputnica popularnog košarkaša pojavila se u chic i elegantnoj kombinaciji koja je podrazumevala: duboke sive pantalone širih nogavica na bele pruge, efektan beli korset, satenski beli sako i bele salonke.

Nikola Jokić i Natalija Jokić na slavlju košarkaša
M.M./ATAIMAGES 

Međutim, najupečatljiviji deo stajlinga Natalije Jokić bila je njena torba, pravi modni klasik rezervisan za sve ljubitelje visoke mode.

Njen izbor bila je torba modne kuće Chanel, prepoznatljivi flap model s kratkom ručkom, koja može da se nosi i crossbody.

Cena tašne koja je među trendseterkama poznata kao Coco Handle varira u zavisnosti od njene veličine: za mini verziju vam je potrebno 4.800 dolara, za malu torbu 5.100, za srednju 5.500, dok najveća košta 5.900 dolara.

Ukoliko želite da se vaš outfit sastoji od komada koji su po poslednjem trendu, poput Natalijinog, onda nastavite da pratite ovu mladu damu za inspiraciju i ubuduće.

Bonus video

Nikola Jokić i Natalija Jokić pristižu na slavlje košarkaša

Nikola Jokić stigao na žurku Kurir televizija