Danas je, Dženifer Lopez posetila Ben Aflek u iznajmljenoj kući u Los Anđelesu u koju se preselio dok snima The Accountant 2.

Ova poseta dolazi usred sve većeg broja izveštaja o potencijalnim bračnim problemima između Afleka i Lopez, što je izazvalo javne spekulacije o mogućem razvodu. Nedavno je izvor za Entertainment Tonight rekao da, iako su njih dvoje „živeli odvojene živote“,nisu sasvim okončali svoju vezu.

„Džen i Ben žive odvojene živote, ali još uvek nisu zvanično raskinuli. Trenutno samo žive svoje živote“, objasnio je insajder. „Ušli su u ovu vezu sa velikim optimizmom, nadajući se da će stvari funkcionisati, ali to se nije dogodilo."

Dženifer Lopez
BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Što se tiče načina na koji se Lopez nosi sa ovom situacijom, izvor je rekao: „Džen obilazi prodavnice i kupuje za svoj dom. U ovom tranzicionom periodu oslanja se na podršku svoje majke, sestara i dece.“

Aflek takođe prolazi kroz težak period. „Ben je tužan zbog svega, ali je fokusiran na svoj posao i posvećen je roditeljstvu sa Dženifer Garner“, nastavio je izvor. „On se oslanja na podršku Meta Dejmona i svojih bliskih prijatelja. Met je uvek uz Bena i pruža mu podršku."

Džej Lo prvi put posetila Ben Afleka u iznajmljenoj kući
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glasine o mogućem razvodu između Lopeza i Afleka, koji su se venčali 2022. godine, skoro dve decenije nakon što su prvi put bili zajedno, prvi put su se pojavile u maju, nakon što se više od mesec i po dana nisu pojavljivali zajedno u javnosti.

Dženifer Lopez i Ben Aflek
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako su kasnije bili primećeni zajedno na nekoliko događaja, glasine su i dalje pojačavane tabloidnim izveštajima koji tvrde da su njih dvoje „uzimaju prostora“. Nedavno je Lopez čak otkazala svoju letnju turneju This Is Me … Live kako bi uzela „slobodno vreme da bude sa svojom decom, porodicom i bliskim prijateljima“.

Džej Lo prvi put posetila Ben Afleka u iznajmljenoj kući
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Bonus video

DŽENIFER LOPEZ OTPALA KOSA TOKOM NASTUPA X/Angela Belcamino

Izvor: Wanted A.N.