„Neverovatno, one su kao sestre“, komentarisalo se nakon što je voditeljka Dženifer Hadson pokazala publici fotografije glumice i modela Mile Jovović (48) i njene ćerke Ever Gabo (16). Izgledaju identično, a važno je napomenuti da je voditeljka pronašla fotografiju na kojoj je Mila bila istih godina kao njena ćerka sada.

Videvši sliku, Mila je zinula od šoka. Nije mogla da veruje koliko liče. Inače, Mila je u svet filma ušla sa 11, a njen Ever sa 5. Kako je Jovovićeva ispričala, njena ćerka je od rođenja bila „diva“ i dobro je znala čime želi da se bavi u životu.

Mila Jovović zinula kad je videla koliko njena ćerka liči na nju
screenshoot/ youtube 

„Rekla mi je da želi da bude glumica. Rekla sam joj: 'Ti ne znaš ni da čitaš, kako misliš da glumiš?' Onda je naučila da čita i rekla mi je: „Naučila sam da čitam, sada je vreme za časove glume. Tako je i bilo'", priseća se Mila. U jednom intervjuu, tinejdžerka je ispričala kako je njena majka Mila bila njen heroj kada je odrastala.

Mila Jovović sa ćerkom
Imagespace / Alamy / Alamy / Profimedia 

„Nije bilo ništa što nije mogla da uradi“,prokomentarisala je. Ever je do sada imala uloge u tri blokbaster filma: 'Resident Evil: The Final Chapter' iz 2016., 'Black Widow' iz 2021. i 'Petar Pan i Wendy' iz 2023.

profimedia-0789021829.jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Milla se udavala tri puta. Prvi brak je trajao samo dva meseca. Godine 1992. udala se za Šona Endrjuza, sa kojim je glumila u filmu. Ona je tada imala 16, a on 21 godinu. Brak je poništila njena majka. Ponovo je rekla "da" 1997. Lucu Bessonu, sa kojim je bila dve godine. Od 2009. godine data je za režisera Pola V. S. Andersona. Pored Ever Gabo, imaju i dve ćerke Dašiel Edan (9) i Lark Eliot (4).

Još fotografija Mile i njene porodice pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram/millajovovich Pogledajte još slika Mile Jovović i njenog supruga.

Bonus video

Anketa najlepši Srbin i Srpkinja MONDO

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.