Pored slavnih gostiju, poput nekadašnje prve dame Francuske Karle Bruni, na svečanoj večeri humanitarne organizacije amfAR u okviru venecijanske Mostre pojavila se i čuvena Mila Jovović.

Davno su prošla vremena kada su zvezde na crvenom tepihu samo jednom mogle da obuku prelepe dizajnerske haljine, a Mila Jovović je, kao i njena koleginica Kejt Blanšet, dokazala da ovaj stari modni standard polako i sigurno nestaje.

Mila Jovović u haljini staroj 11 godina
ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia 

Na gala večeri amfAR-a, 47-godišnja glumica pojavila se u raskošnoj haljini lila boje, koju je poslednji put obukla 2012. godine, u okviru premijere filma 'Na putu' na Filmskom festivalu u Kanu.

Reč je o kreaciji modne kuće Prada, koju karakteriše kroj na jedno rame sa dugačkim šlepom i izvezeni cvetni motivi od svetlucavih kristala, koji su dodatno naglasili raskošan efekat drapirane svile. Za francuski crveni tepih upotpunila je outfit blistavim dodacima koji nisu izostali ni ovog puta, 11 godina kasnije.

Mila Jovović u haljini pre 11 godina
Photoshot / Avalon / Profimedia 

Zvezda filmske franšize 'Resident Evil' kratku wet frizuru ponela je uz ponovno nošenje luksuzne Prada haljine koju je upotpunila statement minđušama i jednako briljantnom torbom.

Bonus video

VENECIJANSKI FESTIVAL: Počinje filmska smotra, uz manje zvezda i publike (KURIR TV) Kurir TV