Glumica i model Mila Jovović nedavno je snimljena u Malibuu kako kupuje namirnice sa ćerkom Ever Gabo. Obe su bile ležernim outfitima i privlačile su pažnju svojom sličnošću dok su šetali ulicama Los Anđelesa.

Inače, Mila i ćerka Ever ranije su pozirale sa istim frizurama nakon zajedničkog odlaska kod frizera.

Obe su fotografije postavile na svojim Instagram profilima, a njihovi pratioci su u komentarima napisali da izgledaju kao 'klonovi'.

Pored toga što je nasledila majčine gene, najstarija ćerka Ever je i kada je u pitanju gluma, krenula majčinim stopama. Nedavno je glumila mladu Natašu Romanof u filmu 'Crna udovica'.

Mila Jovović i Ever Gabo
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svesna da je gluma razlikuje od vršnjaka i da to znači drugačije detinjstvo, istakla je da to nešto što zaista želi da radi. Takođe je izjavila i da su joj roditelji dali savete i upute o tome šta bi trebala da pokuša i uradi drugačije, i istakli su da uvek treba da radi više, i širi svoja interesovanja.

Inače, zanimljiva je i priča koja stoji iza njenog imena. Naime, supružnici su inače ćerkama odlučili da daju muška imena pa je tako Ever škotsko ime koje označava osobu snažnu poput vepra. Gabo je nastalo uzimanjem početnih slova imena Miline bake i deke - Galine i Bogdana.

Svestrana Ever govori tri strana jezika, engleski, francuski i ruski, vežba karate i obožava filmove o Hariju Poteru, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

MCC / Spread Pictures / Profimedia, Instagram Mlada Ever neodoljivo liči na svoju mamu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!