Lepa ćerka Mile Jovović Ever Anderson, definitivno više nije mala. Lepa tinejdžerka uskoro će napuniti 16 godina, međutim, već je uspela da prikuje pažnju medija i javnosti i bez slavne mame.

Ona se sinoć pojavila na zabavi koju je organizovao britanski "Vogue" i apsolutno zasijala, a mnogi su komentarisali da je Ever preslikana Mila iz mlađih dana

Ever Anderson blistala je na Vogue zabavi.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Mlada glumica pojavila se u Miu Miu komadima od glave do pete, a nežnu puder roze haljinu sa izrezima uparila je sa romantičnim satenskim cipelama u istoj nijansi. 

Malo je reći da je Ever koja je još sa 12 krenula stopama slavne majke, blistala, a tinejdžerka se sve češće pojavljuje na crvenom tepihu i zabavama na kojima su često i druga velika imena poput Emili Ratajkovski, Maja Džama, Džordan Dan, Elizabet Džeger i mnogi drugi.

Ever Anderson pojavila se u Miu Miu haljini.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, ona je jednom prilikom i prokomentarisala glumački poziv.

"Sviđa mi se taj osećam da sam neko drugi", rekla je ćerka Mile Jovović za "Flaunt" na čijoj naslovnoj strani se našla pa nastavila, "odrastanje na setovima sa roditeljima i posmatranje kako kreiraju filmove oduvek me je interesovalo. Oduvek mi je bilo kul što moji roditelji rade u svetu mašte. Izazov je da se ja dokažem".

Ever je dodala da nije mali teret biti ćerka poznate glumice i poznatog režisera, ali ona želi da se izbori za svoje ime, da je ljudi znaju zbog onoga što ona radi. Pričala je i o mlađim sestrama Dašijel (10) i Ošijan (3) ističući da su one njeni najbolji prijatelji, iako je ponekad nerviraju.

"Dopada mi se da preuzmem odgovornost i da brinem o sestrama kada roditelji nisu kod kuće", izjavila je.

Ever je odrastala učeći engleski, francuski i ruski jezik, a pre tri godine igrala je Vendi u Diznijevom filmu "Petar Pan i Vendi".

I poručila je da je poput ovog lika - devojčica koja nikad ne želi da odraste. Da je dobila ulogu, saznala je od mame koja ju je nazvala dok je bila na pidžama partiju kod drugara. Ever se sakrila u ormanu kako bi nasamo pričala sa mamom i čula je kako govori: "Dobila si ulogu!". Počela je da vrišti od uzbuđenja, a njen drug je odmah znao šta je bilo u pitanju.

Ćerka Mile Jovović sve se češće pojavljuje na crvenom tepihu.
Imagespace / Alamy / Alamy / Profimedia 

Debitovala je sa devet godina glumeći Crvenu Alisiju u filmu "The Resident Evil: The Final Chapter", a igrala je i u nastavku "Marvel spin-off Black Widow" mladu Natašu Romanof čiju stariju verziju je glumila Skarlet Johanson.

Mama Mila Jovović, kojoj je inače pravo ime Milica Nataša, na Instagramu je napisala da neki komentarišu da njena ćerka dobija uloge "preko veze". "Da Ever nije izuzetno talentovana, ne bi dobijala uloge, samo zato što smo mi njeni roditelji. Bila je na 22 audicije, a dobila dve uloge", dodala je slavna mama.

Mila Jovović je tri ćerke dobila sa suprugom, rediteljem Polom Andersonom sa kojim je u braku od 2009. godine. Bila je udata za Šona Endrevsa i Lika Besona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!