Ponekad ume da bude teško izaći iz senke legendarnog oca, ali Skot Istvud, sin glumačke legende Klinta Istvuda, svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Iako slavnom ocu ne smeta što njegovi naslednici od njega "kradu" medijsku pažnju, a tako je i kada je reč o sinu Skotu koji je poslednjih dana glavna tema svetskih medija.

Američki glumac i model Skot Istvud uslikan je kako uživa na plaži u italijanskom gradu Bariju, a paparaci su uhvatili njegovo isklesano telo dok je izlazio iz mora.

Skot ima 38 godina i važi za jednog od najpoželjnijih glumaca, a proslavio se pre svega zbog prezimena i neverovatne sličnosti sa ocem. Plave oči i kosa, nabildovano telo i šarmantan osmeh lansirali su mladog Skota u orbitu zvezda, ali ne voli da ističe da je u srodstvu sa legendom.

Velika tragedija mu je obeležila ceo život

O njegovom ljubavnom životu malo se zna, a za to postoji valjan razlog. Naime, njegova velika ljubav Džuel Brengman je tragično preminula, a Skotu su bile potrebne godine da se oporavi od njenog gubitka.

"Izgubio sam prijatelje i ranije. I neke sjajne prijatelje. Ali nikada nisam izgubio nekoga sa kim sam bio toliko intiman. Možda zato danas imam problem sa dejtovima i vezama", rekao je Skot za GQ 2016. godine.

Podsetimo, 26-godišnja gimnastička trenerka i manekenka se tog kobnog dana vozila od San Dijega do Los Anđelesa nakon što je skoro ceo dan provela na modnom snimanju i tom prilikom iznajmila automobil koji je imao neispravan air bag. U jednom trenutku se iznenada otvorio prevelikom brzinom, a metalni geler se zabio u vrat nesrećne devojke.

Njen otac je podneo tužbu protiv proizvođača automobila, japanskog proizvođača vazdušnih jastuka i kompanije za iznajmljivanje automobila, u jednoj od najvećih presuda u američkoj auto industriji.

Da li Skot danas ima devojku nije poznato u medijima, a poslednji put je viđen sa ženskom osobom 2022. godine na odmoru u Grčkoj. Zatim je uživao sa Maddie Serviente sa kojom je razmenjivao nežnosti na ležaljci.

Izvor: Dnevnik.hr/ Wanted A.N.