Slavna pevačica Rijana proslavila je nedavno drugi rođendan starijeg sina u krugu porodice i prijatelja, ne sluteći da će jedan snimak sa proslave napraviti takav haos da se već danima polemiše na mrežama o onome što je radila. 

Sve se odigralo dok su okupljeni pevali rođendansku pesmicu slavljeniku. Pevačica se u tom trenutku poigrala sa naslednikom, te ga uhvatila za noge i zanjihala, a dečačić kojem je ime RZA se sve vreme smejao. 

Međutim, ovaj postupak nije bio svima po volji.

U roku od odmah su se na mrežama zaređali komentari da je Rijana "loša majka", te da bi "socijalna služba trebalo da joj oduzme dete", kao i da bi se to "verovatno i desilo da nije slavna ličnost".

"Može li neko da objasni zašto ga je tako okrenula naopačke?", "To nije pravi način da se drži malo dete! Lako može da se povredi i da mu se istegnu nogice", "Slavni ne treba da imaju decu", "Ma u redu je, uvek može da kupi drugo", "Ovo je tako pogrešno", "Zaista joj treba oduzeti dete", "Mislio sam da su majke bolji roditelji od očeva, ali ne"... pisali su ljudi. 

Naravno, bilo je i onih koji su je branili. "Pa dete se sjajno zabavlja, šta je sa vama", "Ovo je nevino i zabavno", a posebno su se nasmejali srpski fanovi. 

"Rijana kao majka je sve", "Ja sam ovo radila sestri", "Dajte ljudi, pola Srbije visilo naglavačke i ništa nam nije... pa sad bih da mi ovo neko uradi, samo da može"... 

I realno, većina nas je zaista ovako "visila" naglavačke... čak nam je i bilo omiljeno. U ovom slučaju je ispalo kao da ljudi "love" slavne ne bi li im nešto zamerili po svaku cenu. 

No, šta vi kažete, da li je Rijana preterala ili ne? Pišite nam mišljenje u komentarima. 

Pročitajte još: RIJANA KONAČNO POKAZALA PRESLATKOG SINA: Pre 3 dana objavila da je ponovo trudna, pa pozirala sa obe bebe na naslovnici

Bonus video:

Rijana pokazala sina TikTok/rihanna

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!