Pevačica Rijana postala je majka po drugi put. Kako prenose strani mediji, slavna lepotica donela je na svet još jednog dečaka, a iako ime nije poznato, izvori tvrde da ime sina počinje na slovo "R". Inače, Rijana i njen partner Asap Rocky dobili su prvo dete 13. maja, a sinu su dali ime RZA.

Zanimljivo je da su mnogi bili ubeđeni da će se Rijana ostvariti kao majka sa nasilnim bivšim, međutim, njeno srce ipak je ukrao Asap sa kojim su iskrice planule 10 godina pre nego što će zapravo uploviti u vezu.

Rijana i Asap postali su roditelji po drugi put.
Profimedia 

Podsetimo, Asap Rocky čije je pravo ime Rakim Mejers pridružio se Rijani u martu 2013. na njenom svetskoj turneji Diamonds. U septembru iste godine ona je glumila u njegovom spotu za numeru "Fashion Killa".

U junu 2018. pojavili su se na Pariskoj nedelji mode, savršeno modno usklađeni. On se nekoliko meseci kasnije pojavio na njenom Diamond Ball događaju, a ponovio je to i 2019.

Debi na crvenom tepihu imali su u decembru 2019. na dodeli Britanskih modnih nagrada. Reper se pevačici pridružio te godine u kampanji Fenty Skin - snimili su i intervjue Face to face za Vogue i GQ tokom kojih su jedno drugome postavljali niz pitanja.

Njihova veza potvrđena je za People u novembru 2020. Rijana je 10 meseci ranije raskinula trogodišnju vezu sa milijarderom Hasanom Džamilom. Asap Rocky je 2021. nazvao Rijanu ljubavlju svog života. I poručio da je ona "ta" odnosno ona prava za njega.

Rijana i Asap Rocky su se zavoleli i pre veze.
CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia 

Vesti o drugoj trudnoći saoštili su na spektakularan način tokom nastupa na Supeboulu.

Rijana je na Superboulu otkrila da je trudna po drugi put.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

ASAP Rocky je sa mnogo emocija ispratio njen performans, a prošlog meseca najavio je njihove nove poslovne saradnje: "Ona je fenomenalno kreativna. Da, ima mnogo stvari na kojima ćemo sarađivati, od proizvoda za decu, ima dosta stvari kojima se možemo veseliti", rekao je za Complex.

Buran ljubavni život

Rijana je imala veoma buran ljubavni život u prošlosti, ponajviše zbog bivšeg partnera i velike ljubavi Krisa Brauna. Pevačica i reper su izlazili u periodu od 2007. do 2009. i veoma brzo su potali it par na muzičkoj sceni. 

kris Braun je bivši Rijanin dečko.
ShotbyNYP/Gio / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Rijana ga je isticala kao najveću ljubav, maštala o deci, porodici, a onda je došlo do fizičkog incidenta koji je sve promenio. Reper je napao pevačicu i pretukao je, a nedugo potom pojavile su se i fotografije Rijane sa podlivima i masnicama. 

Par se rastao, ali se i pomirio 2013. na nekoliko meseci. Tada je javnost bila poprilično protiv Rijanine odluke, ali je ona "ućutkala" fanove rečima da je to "njen život", i kasnije priznala da nikoga nije volela kao Brauna, kao i da će ih uvek povezivati nešto posebno. 

I sam Kris je godinama otvoreno govorio o svojoj ljubavi prema Rijani. Takođe se osvrnuo na njihov raskid u dokumentarcu iz 2017. pod nazivom "Kris Braun: Dobrodošli u moj život".

Nakon svega ostavljao je redovno i koketne komentare ispod Rijaninih fotografija, ali ništa od novog pomirenja nije bilo.

Met Kemp

Nakon drame sa Braunom, Rijana je navodno izlazila sa profesionalnim bejzbol igračem Metom Kempom od januara do decembra 2010. Kemp je navodno raskinuo sa RiRi pošto je njen raspored postao "previše" za njega.

Izvor je rekao za US Weekly: "On jednostavno ne može da prati njen ludi raspored putovanja. Metu je muka da je uvek prati kao štene po celom svetu. On želi nešto normalnije."

Karim Benzema

Rijana i Karim Benzema su navodno počeli da se druže 2014. godine, kada je pevačici fudbaler privukao pažnju tokom Svetskog prvenstva. Par je i uslikan u junu 2015. tokom romantičnog izlaska. 

"Definitivno se muvaju", rekao je tada jedan insajder, dodatno objašnjavajući da veza nije ozbiljna.

Luis Hamilton

Rijana i Luis Hamilton bili su meta glasina već u avgustu 2015. godine, kada je pevačica provela vreme na njegovoj jahti na Barbadosu.

Redovno su izlazili, a pevačica nije propuštala njegove trke, međutim, nikada se nijedna strana nije oglasila da demantuje ili potvrdi priče da su zajedno.

Travis Skot

Rijana i Travis Skot su bili romantično povezivani 2015. Ali njihova romansa je brzo došla do kraja i bila je kratkog veka. Glasine o zabavljanju prvi put su se pojavile nakon što je par viđen 2015. na Nedelji mode u Njujorku.

Izvor je rekao E! televiziji: "Travis i Rijana su zvanično zajedno. To je već postalo veoma ozbiljno. On je veoma zaljubljen u nju." Međutim, njihova romansa nije potrajala.

Drejk

Rijana i Drejk su navodno bili zajedno između 2009-2016. Par je otišao na prvi sastanak nakon njenog razlaza sa Krisom Braunom.

U maju 2014. RiRi je primećena dok se drži za ruke sa Drejkom dok su bili u Londonu. Godine 2016. izbacili su zajedničku pesmu "Work" i dali publici fantastičan performans tokom izvođenja numere, što je ponovo pokrenulo glasine o zabavljanju.

Međutim, stvari su otišle na drugu stranu za navodni par, a zvezda je otkrila da više nisu prijatelji. U intervjuu za Vogue 2018, Rijana je rekla: "Sada nismo prijatelji, ali nismo ni neprijatelji. To je što je." Međutim, Rijana je primećena na proslavi 33. rođendana repera u oktobru 2019.

Hasan Džamil

Rijana i Hasan Džamil uplovili su u odnos 2017. godine, i kako se pisalo, slavnoj pevačici prijao je ozbiljan pristup saudijskog biznismena. 

U intervjuu za Vogue, Rijana je rekla: "Da, imam dečka. U stvari sam u ekskluzivnoj vezi već neko vreme, i ide jako dobro, tako da sam srećna."

Međutim, veza para je okončana u januaru 2020, u njen život uplovio je Asap Rocky, a ostalo je istorija.

Bonus video:

Stomak posle porođaja TikTok/roosie25

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!