O Rijaninom spektakularnom nastupu na Superboulu i dalje ne prestaje da se priča. Ne samo što se publika uželela njenih koncerata, već je pravo iznenađenje usledilo kada je svetu otkrila da je ponovo u drugom stanju, što je oduševilo njene fanove. Naravno, istog trena oglasili su se mnogi poznati i čestitali joj još jednu trudnoću, ali je čestitka jedne osobe posebno privukla pažnju.

Rijana je na nastupu otkrila da je ponovo trudna.
Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, u trenutku kada je Riri pokazala stomak, na storiju njenog bivšeg dečka Krisa Brauna pojavilo se: "Napred devojko!", sa emodžijima ruku koje se mole i crvenim srcem, i svima je bilo jasno da je ovo upućeno nikome drugom do Rijani.

kris braun je čestitao Rijani.
Instagram 

Doduše, velikodušna čestitka kakva je usledila kada je Rijana prošle godine objavila da je trudna, izostala je ovog puta od strane Brauna, i pitanje je da li će se muzičar uopšte i oglašavati po ovom pitanju, ako se uzme u obzir količina negativnih komentara koja je usledila nakon ovog postupka.

Rijani je Kris Braun čestitao i prošle godine na trudnoći.
Profimedia 

Razlog je što mu javnost nikad nije oprostila brutalno prebijanje pevačice koje se odigralo 2009. godine. Rijana jeste, ali njeni fanovi ne. Naime, bivši par je počeo da se zabavlja 2007. godine, a raskinuo je dve godine kasnije kada je otkriveno da je Braun fizički napao Rijanu uoči dodele Gremija 2009. 

On je priznao krivicu za krivično delo napad i osuđen je na pet godina uslovno, ali tek nakon što su se fotografije prebijene Rijane našle na mrežema postalo je jasno koliko je fizički napad bio brutalan. 

Rijana je bila u modricama i podlivima, ali i posle svega, ona mu je ipak oprostila.

Govorila je i kasnije u intervjuima da je Braun bio njena najveća ljubav, i nije tajna da je maštala o proširenju porodice sa njim. 

Vezu su obnovili 2012, i bili su zajedno oko godinu dana, pre nego što su na svoju ljubavnu vezu stavili tačku. Rijana nije krila da joj je raskid pao teško, a sa drge strane, Braun je nastavio da "divlja" i menja devojke kao na traci. On je u jednom trenutku i optužen za zlostavljanje, čime je postalo jasno da njegova karijera otišla u zaborav, dok je, sa druge strane, Rijana izgradila imperiju i kasnije ušla u mirnu luku sa reperom ASAP Rokijem sa kojim sada čeka drugo dete. Zbog svega, mnogi zameraju Braunu licemerstvo, i ističu da nema prava da se meša u život bivše ljubavi sada kada je konačno srećna.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!