Glumica Kameron Dijaz dugo se nije mogla videti u javnosti, a svoj privatni život uspešno je krila od radoznalih pogleda javnosti. Zvezda hit filma 'The Holiday', Kameron Dijaz danas vodi skroz drugačiji život, a otkrila je i kako je izgledao period nakon što je napustila industriju zabave 2014. godine. Dijaz je priznala da danas oseća da je napravila pravi potez, iako je od tada odbijala filmske ponude vredne oko 100 miliona dolara.

„Upala sam u holivudsku zamku i postala žrtva svih eksploatacija kojoj su žene izložene. Verovao sam u sve te pogrešne stvari i dozvolio sam da me tretiraju kao objekat, apsolutno. Teško je ne gledati na sebe iz tog ugla, ne upoređivati se sa drugima i ne suditi o svom izgledu“, rekla je ona, a zatim dodala:

„Ne moram više da brinem o tome kako izgledam. Izgled mi je bukvalno poslednja stvar na pameti, danju mi to ni na kraj pameti ne pada.Živim kao zver, ne perem se. Imam milion kozmetičkih proizvoda i svi skupljaju prašinu na policama. Možda dva puta mesečno uzmem neku kremu, nanesem je i pomislim – pa, valjda je ovo dovoljno, da li će uspeti ako je nanesem samo jednom? Jednostavno, trenutno ne trošim energiju na izgled."

profimedia-0823143729.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Kameron je od 2015. godine udata za muzičara Bendžija Madena (42) iz ​​benda 'Good Charlotte'. Bivša glumica iznenadila je javnost kada je u januaru 2020. objavila radosnu vest o rođenju ćerke Rediks, pošto je ranije rekla da ne razmišlja o majčinstvu. U aprilu ove godine, Kameronovi su dobili drugo dete, sina Cardinala.

kameron dijaz
Shutterstock 

Godine 2022. glumica je rekla u emisiji 'Kelly Clarkson Showu' da je majčinstvo najbolja stvar koja joj se dogodila u životu. Rediks je rođena kada je glumica imala 48 godina.

„Sve se promenilo od kada imam ćerku, želim da živim još bar 50 ili 60 godina zbog toga što imam malo dete“, rekla je ona pre dve godine.

profimedia-0859250958.jpg
NORTH-SUNSET.COM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako Kameron izbegava javne nastupe, aktivna je na Instagramu, gde se hvali vinom koje pravi od organskog grožđa u kojem nema šećera, a napisala je i knjigu 'Knjiga o telu: Zakon glasi, nauka snage i drugi načini da zavolite svoje neverovatno telo'.

Više fotografija slavne glumice tokom godina pogledajte u galeriji:

Shutterstock Evo koliko se promenila Kameron Dijaz za sve ove godine.

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.