Medijski mogul i milijarder Rupert Mardok (93) i njegova izabranica Elena Žukova izrekli su sudbonosno 'da' na njegovom imanju Moraga u Bel Eru. Prisustvovali su brojni imućni gosti, a svečanost je navodno održana u njegovom vinogradu, piše Dejli mejl.

Ovo je bilo Mardokovo peto venčanje, a on je obećao da je ovo zaista njegovo poslednje venčanje. Navodno, sa Žukovom je počeo da izlazi prošlog leta, odmah nakon što je raskinuo veridbu sa bivšom. Elena je bivša svekrva ruskog oligarha Romana Abramoviča jer je njena ćerka Daša Žukova bila njegova supruga.

Milijarder u 93 godini oženio bivšu taštu Romana Abramoviča
SNK, T.Atwell@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Rupert Mardok i En-Lesli Smit

Rupert ima šestoro dece iz prethodnih brakova: sa prvom suprugom Patrišom Buker ima ćerku Prudens Meklaud, sa drugom ženom Anom Man ima ćerku Elizabet i sinove Laklana i Džejmsa, a sa trećom suprugom Vendi Deng ima ćerke Grejs i Chloe. U četvrtom braku sa Džerijem Holom, koji je trajao šest godina, nisu imali dece. Njihov razvod bio je skandalozan. Bio je 25 godina stariji od Hola, a kada je imao 90 godina ljubav je iznenada pukla. Zatražio je razvod preko poruke.

Milijarder u 93 godini oženio bivšu taštu Romana Abramoviča
Barbspaps / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

„Džeri, nažalost, odlučio sam da okončam naš brak. Svakako smo se lepo proveli, ali imam puno posla. Moj njujorški advokat će odmah kontaktirati vašeg“, rekao joj je. Ova informacija ju je šokirala jer se nikada nije svađala sa suprugom. Navodno joj je naredio da se iseli u roku od 30 dana i da pokaže račune kojima dokazuje da stvari koje je uzimala zaista pripadaju njoj.

Bonus video

Sergej Trifunović venčanje 1 Kurir

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.