Rupert Mardok definitivno dokazuje onu tvrdnju da "ljubav ne zna za godine". Iako su mu 92, on je veoma aktivan u traženju "one prave", te tako nije dugo tugovao nakon prošlogodišnjeg razvoda sa Džeri Hol, inače bivšom nevenčanom suprugom Mika Džegera. Veoma brzo je uplovio u vezu sa En Lesli Smit, da bi je potom i verio, ali je njihova veza pukla dve nedelje nakon toga. 

No, Mardok ponovo nije gubio nadu, te je malo potom u njegov život ušla Elena Žukova, molekularna biološkinja u penziji. Mardok je pre samo nekoliko dana priznao da planira da se oženi sa Elenom. 

Rupert Mardok sa Elenom Žukovom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Venčanje je zakazano za jun, te mnogi s nestrljenjem očekuju kako će sve izgledati s obzirom da Elena Žukova, zahvaljujući ćerki, nije nepoznato ime u šoubiznis svetu iako se bavila drugačijim zanimanjem. 

Naime, Elena je majka Daši Žukovoj, bivšoj ljubavnici, a potom i supruzi Romana Abramoviča. Daša je u aferu sa Abramovičem ušla sa svega 25 godina.  Abramoviču je zapela za oko još davne 2005. godine, a par se godinama viđao u tajnosti, čak su i samo venčanje sakrili od medija.

Daša Žukova bila je u braku sa Romanom Abramovičem.
Photoshot / Avalon / Profimedia 

Dugo se činilo da je par srećan, te da se ruski milijarder konačno skrasio, međutim i u ovom odnosu došlo je do razvoda.

Pročitajte još: "LEPO SMO SE PROVELI, ALI IMAM MNOGO POSLA" 92-godišnji milijarder bivšu šutnuo preko mejla, procurilo šta je napisao

"Nakon deset godina zajedništva doneli smo tešku odluku da krenemo svako svojim putem, ali ostaćemo bliski prijatelji, roditelji i partneri u projektima koje smo radili zajedno. Obavezali smo se da zajedno odgajamo našu decu", pisalo je u zajedničkom saopštenju.

Daša Žukova se rastala od Abramoviča.
Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Izvori bliski paru tvrdili su kako se Daša zasitila života supruge jednog od najbogatijih ljudi sveta, kojem su posao i fudbalski klub najvažnije stvari na svetu, ali zapravo se ne zna da li je to potpuno tačno...

Ipak, moskovski advokat Dmitrij Goloboljev procenio je da je Daša iz razvoda inkasirala od 200 do 300 miliona dolara, i jedina je od Abramovičevih supruga kojoj je tako nešto pošlo za rukom. 

Zbog toga mnogi danas poručuju Rupertu da "povede računa", jer "sa Elenom nema šale", te da lako može da ostane bez svojih milijardi ukoliko joj "stane na žulj", a da li će 92-godišnji bogataš proći kao Abramovič sa ćerkom njegove verenice ostaje samo da vidimo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!