Slavni milijarder i medijski mogul Rupert Mardok (92) postao je glavna zvezda poslednjih meseci zahvaljujući burnom ljubavnom životu. Tako je, primera radi, nedavno raskinuo veridbu sa En Lesli Smit (66) iako su planirali korak dalje.

Iako su planirali da se venčaju ovog leta, u aprilu su stavili tačku na svoju vezu.

- Pričali su i složili su se kako je za oboje bolje da se razdvoje - ispričao je za Daily Mail prijatelj para koji je otkrio i da Smit nije mogla da se nosi sa medijskom pažnjom.

Rupert Mardok ima 92 godine
ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, Rupert je svestan da će uvek biti pod lupom javnosti i da to ne može da promeni.

- On joj se divi, poštuje je i misli da je sjajna žena. Sviđa mu se što je tako smirena i jaka, a i to što deli njegova verska uverenja - ispričao je izvor.

Rupert sa bivšom
Barbspaps / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako navode strani mediji, Rupert Mardok ponovo ima devojku i to naučnicu Elenu Žukovu, s kojom je letovao ove godine na jahti.

- Ima energiju ljudi koji su upola mlađi od njega. Možda je ponovo zaljubljen -rekao je izvor za US News.

Njihova jahta bila je usidrena pored Krfa, a Daily Mail piše da je Elena penzionisana 66-godišnja molekularna biološkinja i majka poznate ruske lepotice Daše Žukove koja je bila udata za bivšeg predsednika Čelzija Romana Abramoviča.

Interesantno je da je Daša prijateljica Rupertove bivše supruge Vendi Deng koja ih je upoznala.

Rupert ima novu devojku
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Mardok ima šestoro dece iz prethodnih brakova: ćerku Prudens Mekjlaud (64) sa prvom suprugom Patrišom Buker, ćerku Elizabet (53) i sinove Lahlana (50) i Džejmsa (49) iz braka sa drugom ženom En Man, a iz braka sa trećom suprugom Vendi Deng ima ćerke Grejs (21) i Kloi (19).

Iz braka sa Džeri Hol nema dece.

Bonus video:

Mapa milijardera u Evropi TikTok/mapvault

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!