U ponedeljak je Šajlo Džoli-Pit proslavila svoj 18. rođendan tako što je legalno podnela zahtev da izbaci „Pit“ iz njenog imena, navodi TMZ.

Iako zahtev za promenu imena tek treba da bude odobren, njen novi nadimak - koji će verovatno biti odobren - biće jednostavno "Šajlo Džoli".

Vest je stigla kao grom iz vedra neba samo nekoliko dana nakon što je još jedno od dece bivšeg para takođe jasno stavilo do znanja da ne želi ništa sa svojim ocem.

Prošlog vikenda, pozorišni gledaoci su primetili da je njihova ćerka Vivijen navedena samo kao „Vivijen Džoli“ u „The Outsiders“ plakatu – uprkos tome što je godinama ranije bila „Vivijen Džoli-Pit“.

Jedino dete koje je volelo Breda se odriče prezimena Pit
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, nejasno je da li je 15-godišnjakinja, koja je pomogla svojoj majci da producira predstavu na Brodveju, legalno promenila ime kao njena starija sestra.

Zajedno sa Vivijenom i Šajlo, najstarija ćerka bivšeg para, Zahara, dospela je na naslovnice pre šest meseci kada se predstavila samo sa devojačkim prezimenom svoje majke.

Anđelina džoli, Vivijen Džoli Pit, Noks Džoli Pit
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Dok se pridružila Alpha Kappa Alpha Sororiti, Inc. na koledžu Spelman u Atlanti, 19-godišnjakinja je sebe nazivala „Zahara Marli Džoli“.

U međuvremenu, Us Weekly je 2021. objavio da bivši sin Medok (22) „ne koristi Pit kao svoje prezime na dokumentima koji nisu legalni i umesto toga koristi Džoli“.

Anđelina Džoli, Šajlo Džoli Pit
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, njegova majka navodno nije „podržala“ njegovu želju da „zakonito promeni“ svoje ime u to vreme.

Anđelina Džoli podnela je zahtev za razvod od glumca 2016. i zatražila potpuno starateljstvo nad njihovom decom — Vivijen,Zaharom, Medoksom, Šajlo, Paksom (20) i Noksom (15).

Iako je nejasno koliko su deca u kontaktu sa svojim ocem, Paks je navodno u postu za Dan očeva 2020. nazvao svog otuđenog oca kao „dno svetske klase“.

"Srećan Dan očeva ovom svetskom se*onji. Iznova i iznova dokazuješ sebi koliko si odvratna osoba dostojna prezira. Nemaš obzira niti empatije prema četvoro najmlađe dece koja se tresu kada su u tvojoj blizini. Nikada nećeš razumeti štetu koju si načinio mojoj porodici jer nisi u stanju da to shvatiš", započeo je Paks.

profimedia-0832711157.jpg
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Učinio si od života mojih najbližih stalni pakao. Možeš da kažeš sebi i svetu šta god želiš, ali istina će jednog dana izaći na videlo. Srećan Dan očeva, ti je*eno grozno ljudsko biće", dodao je na kraju.

Podsetimo, sve je počelo svađom u avionu kada je Bred navodno vređao najstarijeg Medoksa poredeći ga sa serijskim ubicom. On i Anđelina su se sukobili, nakon čega je ona zadobila povrede na ruci. Usledio je razbog, i tada kreću Bredovi problemi sa decom.

Bred Pit posle dugo godina progovorio o ćerki Šajlo
MTR / Bauer Griffin / Profimedia 

Insajderi su početkom marta 2024. tvrdili da Šajlo želi da se preseli kod Breda, rekavši: "Ona obožava Pita i oduvek je bila tatina devojčica. On je bio oduševljen kada mu je Šajlo saopštila vest. Oduševljen je što se Šajlo useljava i zna da će sve uspeti!"

Ova posebna veza i useljenje Šajlo ne predstavljaju veliki šok za mnoge, posebno nakon što su insajderi prčali o njihovom odnosu još više tokom 2022. "Bred nikada ne vrši pritisak na Šajlo i ohrabruje je da je nastavi snovima. Oseća se prijatno da razgovara sa ocem o bilo čemu", rekli su insajderi.

Jedino dete koje je volelo Breda se odriče prezimena Pit
profiemdia 

Bonus video

Bred Pit Instagram/drjb.aesthetics

Izvor: Wanted A.N.